E-shop ZOOT uvádza prvú kamennú výdajňu na Slovensku

Od premiéry POP- UP Výdajne radosti na Šafárikovom námestí v Bratislave ubehli 3 mesiace, a ZOOT si na Slovensku vybudoval zaujímavé publikum priaznivcov online nakupovania. Nastal moment, kedy svetlo sveta uzrie prvá kamenná Výdajňa radosti na Karadžičovej 12 v Bratislave. Darček svojim fanúšikom ZOOT daruje hneď na úvod - Vianočné otváracie hodiny aj počas všetkých adventných víkendov a distribúcia objednávok v sobotu aj nedeľu Vás ušetria stresu a vrátia nakupovaniu pocit radosti.

 

 

Filozofiou módneho e-shopu ZOOT je priviesť ľudí k ich vlastnému štýlu, aby neboli „obeťami“ módy, ktorú im diktujú veľké značky, ale ponúknuť originálnu a sviežu alternatívu. ZOOT ponúka široký výber módnych dizajnových kúskov, ktoré dotvoria váš osobitý štýl. „Cieľom ZOOTu je naozaj robiť ľuďom radosť, a to aj tým, že si môžu objednané veci v našich Výdajniach radosti vyskúšať v rôznych veľkostiach v duchu: objednám, vyskúšam, čo mi nesedí neplatím. Veľkou výhodou je rýchlosť servisu i široká paleta značiek. Jeden deň si veci objednáte a ďalší deň vás už čakajú vo Výdajni radosti. V prípade doručenia kuriérom je to 48 hodín,“ približuje Ladislav Trpák, zakladateľ ZOOT.cz

 

 

Čo už sa nám na Slovensku podarilo

 

ZOOT otvoril prvú POP-UP Výdajňu radosti v Bratislave v auguste tohto roka. Avšak za uplynulých 100 dní sa podarilo urobiť radosť viac ako 3 a pol tisícom zákazníkov, čo presvedčilo zakladateľov e-shopu o tom, že nová, väčšia, priestrannejšia Výdajňa radosti má svoje miesto na módnej mape Bratislavy. Interiér výdajne na Karadžičovej ulici je dielom architektonického štúdia Furnier, ktorému sa úspešne podarilo pretaviť radosť do 3D podoby a to na rozlohe 141 m2 . „Starí známi“ i noví klienti ZOOT tu majú k dispozícii 3 skúšobné kabínky, kde si objednané modely môžu vyskúšať. Vystavený tovar sa obmieňa pravidelne, takže pri každej návšteve objavíte nové kúsky a to v čase od 8:00 do 20:00.

 

„Vstup na Slovenský trh a následné etablovanie konceptu ZOOT hodnotíme ako veľmi úspešné. Na základe výsledkov sme sa rozhodli pre našich klientov otvoriť kamennú predajňu, čo nám umožnilo zvačšiť display tovaru, ako aj vybaviť podstatne väčší objem objednávok. V blízkej budúcnosti budú nasledovať výdajne ZOOT v ďalších krajských mestách. Verným klientom zatiaľ naďalej ostáva k dispozícii aj POP-Up Výdajňa radosti na Šafárikovom námestí “ približuje Alena Kondášová, country manager ZOOT pre Slovensko.

 

 

ZOOT: Vianoce budú bez stresu

 

Vianoce sa nezadržateľne blížia a s pribúdajúcimi dňami narastá aj stres z nakupovania. Počas adventu bude preto ZOOT operovať aj počas víkendov. V praxi to znamená, že na piatkovú objednávku nemusíte čakať do pondelka, ale už v sobotu Vás balíček počká v jednej z Výdajní radosti. „Počas adventu budú Výdajne radosti ZOOT otvorené štandardne do 23.12., vďaka čomu vieme vybaviť darčeky na poslednú chvíľu, keďže máme viac ako 100 000 produktov skladom,“ upresňuje Alena Kondášová.

 

 

ZOOT. Urobte si radosť. Len tak.

 

 

Patrí do vydania