Zažite krásu alpskej prírody

Gradonna****S Mountain Resort Châlets & Hotel sa nachádza v malebnej dedinke Kals am Grossglockner vo východnom Tirolsku, obklopený panenskou prírodou a alpskými končiarmi, medzi ktorými kráľuje Grossglockner. Je súčasťou národného parku Hohe Tauern.

 

 

V kontakte s alpskou prírodou


Pohodlie štvorhviezdičkového superior hotela si môžete vychutnať v každom počasí. Keď vstúpite na recepciu, omámi vás výrazná vôňa čistého dreva. Je to neuveriteľné, ale celý hotel a 41 drevených viliek, v ktorých sa môže ubytovať od šesť do osem ľudí, sú vyrobené zo smrekového dreva, ktorého vôňa vás sprevádza počas celého pobytu. Vily majú spoločenskú miestnosť, vlastnú kuchyňu, jedáleň, štyri spálne, panoramatickú kúpeľňu, samostatnú práčovňu a infra saunu s výhľadom na prírodu a slnečnú terasu. Všetky izby aj vily majú obrovké okná a terasy, ktoré vám zabezpečia neustály kontakt s nádhernou alpskou prírodou. Národný park poskytuje milovníkom turistiky nekonečné prechádzky, či náročnejšie výstupy v okolitej prírode. Počas turistických výletov môžete pozorovať rozmanitú faunu – divú zver, kamzíky, dravé vtáctvo a prekrásnu flóru – orchidei a lúky posiate bylinkami a poľnými kvetmi.

 

 

Pitná voda s liečivými účinkami

 

V Gradonna Hoteli sa nachádza na ploche 3 000 m2 SPA, vnútorný bazén, detský bazén, vonkajší vyhrievaný bazén s vírivkou, fínske a parné sauny, bazén s relaxačnou zónou priamo pri saunách. Profesionálny personál vám splní vaše priania, či už v oblasti širokého výberu masáží, alebo v oblasti skrášľovania s prírodnou kozmetikou. Hoteloví hostia aj hostia vo vilkách môžu využiť polpenziu, v rámci ktorej sú to neuveriteľne bohaté raňajky s viacerými druhmi domáceho chleba a praclíkov, kvalitných syrov, jogurtov, čerstvých štiav, cereálií, orechov, ale aj pravej domácej šunky, ovocia, zeleniny a zdravých nápojov. Môžete si vychutnať všetky špeciality východného Tirolska. Všade v hoteli i vo vilách je kvalitná pitná voda, ktorá má liečivé účinky a tak sa jej môžete dosýta napiť kedykoľvek priamo v kúpeľni, v jedálni, či na recepcii. V rámci polpenzie je k dispozícii popoludňajší snack a počas večere niekoľko chodov teplých jedál v rámci bufetových stolov. Ak chcete ochutnať všetky špeciality východného Tirolska, tak pobyt v Gradonna ****S Mountain Resort Châlets & Hotel vám môžem vrelo doporučiť. Pre milovníkov cyklistiky sú tu horské trasy, ktoré splnia očakávania začiatočníkov, ale aj adrenalínových cyklistov. Hotel vlastní rodina Schultz. Hneď pri príchode do hotela nás pani Marta Schultz srdečne privítala a predstavila nám riaditeľa hotela a kľúčových ľudí v oblasti SPA a športu.

 

 

Hotel, ktorý si treba vychutnať

 

Z dedinky Kals premáva lanovka do hotela Adler, ktorý sa nachádza vo výške 2 600 metrov nad morom. V okolí hotela sú nádherné zjazdovky obklopené viacerými končiarmi, medzi ktorými kráľuje Grossglockner. Ak budete mať šťastie, môžete vidieť jeho vrchol. Aj keď je slnečné počasie, vrcholy končiarov nad 3 700 metrov nad morom sú obyčajne zahalené v oblakoch. Celoročne je na nich sneh a ľad a pohľad na ne vám zostane v pamäti navždy. Určite sa tam chcem vrátiť, pretože toľko možností na aktívnu dovolenku v neuveriteľne čistom a zdravom prostredí sa nedá vychutnať pri jednej návšteve. Dokonalý koncept Gradonna**** S Mountain Resort Châlets & Hotel so všetkými profesionálnymi službami splní očakávania aj tých najnáročnejších hostí.

 

 

Gradonna****S Mountain Resort

Châlets & Hotel

A-9981 Kals am Grossg lockner,

Gradonna 1

email: info@gradonna.at

www.gradonna.at 

 


Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania