Nová línia PHYTO DE-TOX JUVENA of Switzerland

Detoxikačná pleťová starostlivosť pre náročnú a extrémne citlivú pleť je určená pre dámy, ktoré hľadajú prípravky, ktoré pleť do hĺbky vyčistia, zbavia nečistôt, poškodených buniek a toxínov. Pre dámy, ktoré túžia obnoviť mladosť, žiarivosť a sviežosť pleti. Línia Phyto De -Tox obsahuje štyri výrobky, vďaka ktorým bude vaša pleť krajšia, vitálnejšia, zdravšia, svieža a oddýchnutá.

 

DETOXIFYING CLEANSING OIL

 

Detoxikačný čistiaci olej čistí pleť až do hĺbky pórov a prináša jej pôžitok vo forme luxusných olejov, čím na pleti vytvára pocit vláčnosti a pružnosti hneď po čistení. V jedinom kroku čistí a odstraňuje aj make-up z očných kontúr. Pôsobí dôkladne a hĺbkovo. Šetrne čistí a intenzívne hydratuje.

 

DETOXIFYING CONCENTRATE

 

Detoxikačný koncentrát vďaka vybranej kombinácii rastlinných extraktov povzbudzuje pleť v tom, aby sa vedela sama vyrovnať so stresovými vplyvmi a zahaľuje ju do novej žiarivosti, ktorá vychádza zvnútra. Podporuje elimináciu poškodených buniek a posilňuje pleť stimuláciou detoxikačných bunkových procesov pre jej lepšiu vitalitu a jas.

 

DETOXIFYING 24H CREAM

 

Detoxikačný 24-hodinový krém, kondičný tréning pre žiarivo sviežu a dynamickú pleť. Podporuje detoxikáciu a posilnenie pleti zvnútra, čím zvyšuje jej energiu a žiarivosť. Pomocou aktívnych rastlinných zložiek pleť zbavuje narušených a poškodených buniek, pričom zlepšuje vlastné detoxikačné systémy pleti, takže pleť vyzerá krásne svieža a oddýchnutá.

 

DETOXIFYING ESSENCE OIL

 

Detoxikačný esenciálny olej posilňuje pleť zvnútra a pôsobí detoxikačne, čím prispieva ku krajšej vitalite a žiarivosti pleti. Predchádza predčasnému starnutiu a strate pružnosti. Aktiváciou vlastného detoxikačného systému pleti jej zaručuje žiarivý vzhľad vychádzajúci z jej vnútra.

 

 

Patrí do vydania