Luxus menom CHANEL

Biela farba je tá najlepšia na rozžiarenie tváre. Mademoiselle Chanel to dobre vedela a preto nosila perlový náhrdelník, aby svoju pleť rozžiarila jemným svetlom. Nové sérum LE BLANC Illuminating Brightening Concentrate dodá vašej pleti žiarivosť, sviežosť a čistotu. Má antioxidačný účinok a chráni pleť pred pigmentovými škvrnami. Obsahuje aktívne zložky z dvojročnej perly Akoya. Sérum je vhodné pre všetky ženy, ktoré túžia po zjednotenej a žiarivej pleti.

 

 

Rouge Allure Gloss prichádza do predajní v deviatich nových odtieňoch. Intenzívna farba a stálosť rúžu plus oslňujúci lesk, také sú nové rúže s leskom od Chanel. Má úplne nové rafinované balenie. Ikonický „klik“ si môžete vychutnať nielen u rúžov Rouge Allure, ale aj u leskov Rouge Allure Gloss.

 

 

Dva nové krásne výrobky z radu LE LIFT účinne pôsobia proti starnutiu pleti. Sérum LE LIFT nanášajte pod krém. Príjemná gelová textúra sa veľmi rýchlo vstrebáva a podporuje účinok krému Le Lift. Očný krém, LE LIFT CREME YEUX eliminuje tmavé kruhy pod očami, opuchy a účinne pôsobí proti starnutiu pleti v očnom okolí.

 

 

Nové sérum SUBLIMAGE L´ESSENCE je tá najluxusnejšia starostlivosť, akú si môžete dopriať. Dodá vašej pleti nielen krásu a pevnosť, ale účinne pôsobí proti vráskam, pigmentovým škvrnám, detoxikuje a regeneruje pleť. Pleť je krásna, žiarivá, plná vitality a žiari zdravím.

 

 

Parfum je naintímnejšia verzia vône. Ako hovorila sama Gabrielle Chanel: „Parfum nanášajte na miesta, kde si prajete byť pobozkaná“. K obľúbenej vôni COCO NOIR pribudne COCO NOIR čistý parfum, 15 ml a luxusný telový krém COCO NOIR. Aplikujte parfum na malé skryté miesta, kde vôňa „dýcha“ skrytá v temnote. Telový krém má veľmi príjemnú textúru a vôňu s orientálnym nádychom.

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania