Dokonalá pleť za pár minút

Spríjemnite si ráno s mejkapom, ktorý vám vydrží počas celého dňa. Potom už nemusíte myslieť na nedostatky, ktoré sa na vašej tvári nachádzajú. S novými farebnými korekčnými tyčinkami a s novou podkladovou bázou od Max Factor dosiahnete krásnu pleť bez nedostatkov, farebne zjednotenú, rozžiarenú a vaše tajomstvo, ako sa vám to podarilo, prezradíte priateľkám pri kávičke. Otvoríte kozmetickú taštičku, v ktorej je tajomstvo ukryté. Päť farebných korekčných tyčiniek a nová podkladová báza od Max Factor dokážu zakryť a zjemniť všetky nedostatky na pleti.

 

 

Zabudnite na spotenú tvár a lesklú pleť!

 

Jedinečná podkladová báza Max Factor Facefinity All Day Primer s ochranným faktorom SPF 20 ukrýva tajomstvo profesionálne nalíčeného vzhľadu v mikro korekčných zložkách, ktoré absorbujú pot a kožný maz, čím výrazne predlžujú trvácnosť vášho mejkapu. Podkladová báza je nevyhnutným krokom na prípravu pleti pred líčením a je osobitne vhodná pre mastnejšie typy pleti. Zmatňujúce čiastočky absorbujú kožný maz a výrazne predlžujú trvácnosť mejkapu.Táto podkladová báza je skvelá – na pleti pôsobí hodvábne a vláčne. Aplikujte ju na pleť po nanesení ošetrujúceho krému pomocou rovného štetca na mejkap a sústreďte sa na oblasť T-zóny. Pat McGrath

 

 

Korekčné tyčinky CC Colour Corrector sú nádherné, farebné a pripomínajú mi francúzske macronky, jednoducho na zjedenie


Musíš ich mať všetky každý deň poruke!

 

Ružová tyčinka zosvetľuje tmavé škvrny, pôsobí proti modrastej pleti a rozjasňuje. Korekčné tyčinky používajte priamo na pleť po použití podkladovej bázy a pred nanesením mejkapu. Končekmi prstov jemne rozotrite, pričom dbajte na to, aby vaša pleť zostala prirodzená, nie príliš svetlá. Pat McGrath, celosvetová kreatívna riaditeľka pre Max Factor.

 

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania