Čitateľky Beauty&Woman otestovali Amway

Desať čitateliek mesačníka Beauty&Woman otestovalo šampón, kondicionér a revitalizačnú masku na farbené vlasy Satinique od americkej spoločnosti Amway. Nadšenie sa začína. Uverejňujeme výpovede šiestich čitateliek, ktoré sú veľmi podrobné a zaujímavé. Všetky ostatné čitateľky boli s vlasovou starostlivosťou Satinique spokojné a veľmi milo prekvapené ich kvalitou, vôňou, príjemnou textúrou a absolútne pozitívnym účinkom na farbené a poškodené vlasy.

 

Lenka

 

Ďakujem pekne za možnosť otestovať nový rad výrobkov Amway SATINIQUE určený na farbené a poškodené vlasy. Hneď som sa do testovania pustila a som nadšená. Šampón je veľmi príjemný, primerane pení (dostatočne, aby mal človek pocit, že umýva, ale nie zas nadmerne), po umytí sú vlasy príjemné na dotyk a dokonale ho dopĺňa kondicionér. Už po prvom použití kombinácie šampón a kondicionér som mala skvelý pocit, že presne toto je starostlivosť, ktorá mojim farbeným vlasom dokonale vyhovuje. Vlasy boli hebké, hydratované a lesklé. Po použití masky bol účinok ešte výraznejší, cítila som sa, ako keby som práve vyšla z kaderníckeho salóna. Maska sa skvele nanáša, príjemne vonia a dodá vlasom skutočne zdravý vzhľad a rovnako sú vlasy zdravé aj na dotyk. Amway Satinique môžem určite odporučiť všetkým ženám, ktoré majú farbené a poškodené vlasy.

 

 

Alžbeta

 

Zaujal ma obal týchto pre mňa neznámych výrobkov značky Satinique. Má veľmi pekný dizajn a 280 ml obsah. Zaujalo ma aj to, že šampón a kondicionér sú farebne odlišné a výborne sa s nimi manipuluje. Šampón krásne pení a úžasne vonia. Príjemná vôňa zostáva na vlasoch aj po umytí. Kondicionér je dosť hustej konzistencie, ale výborne sa rozotiera do vlhkých vlasov, a ihneď po umytí cítite pružnosť a sviežosť vo vlasoch. Na maske oceňujem krátke pôsobenie, tri až päť minút, a má úžasný účinok. Vlasy po následnom ošetrení boli žiarivé, voňavé a pružné, vôbec nie suché. Ľahko som ich mohla upraviť a účes akoby „žiaril.“ Skutočne som mala pocit, že som vlasy kvalitne ošetrila a dopriala im to, čo ony mne, keď ma po celý deň skrášľujú. No a na výsledok som nemusela čakať 14 dní, ale stačilo mi skutočne iba jedno umytie a ošetrenie. Veľmi som si prípravky obľúbila a majú dôstojné miesto v mojej kúpeľni.

 

 

Helena

 

Mám farbené vlasy a chcela som, aby ich bolo viac a ľahšie sa upravovali. Chcela som slabú trvalú onduláciu, no kaderníčke sa podarila „poctivá“. Odvtedy som mala problém po umytí si ich sama vyfúkať. Stále som musela chodiť do kaderníctva. Dnes som vyskúšala prípravky Satinique na farbené vlasy, šampón, kondicionér a masku. Bola som veľmi prekvapená. Vlasy sú už po prvom použití ľahko formovateľné, farba je krásne oživená a lesk je úžasný. Verím, že pravidelným používaním prípravkov Satinique na farbené vlasy sa moje vlasy úplne zregenerujú. Som veľmi rada, že som mala možnosť otestovať tieto úžasné prípravky.

 

 

Katarína

 

Šampón má príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera, príjemne pení a stačí ho skutočne málo. Má krásnu ovocnú vôňu. Keďže mám suché vlasy, siahla som ihneď po maske, aby som im dodala výživu. Maska má krémovú konzistenciu, dobre sa rozotiera. Nechala som ju pôsobiť na vlasoch počas kávičkovania. Potom som si vlasy vysušila. Sú krásne, pružné a lesklé. S výrobkami Satinique som veľmi spokojná.

 

 

Nora

 

Mám dlhé tmavé vlasy a, samozrejme, farbené. Preto som sa potešila, že môžem vyskúšať úplne nové prípravky v starostlivosti o vlasy Satinique. Práve som mala vlasy pred farbením, farba bola už taká „unavená“, tak som bola zvedavá, čo tieto nové prípravky dokážu. Po umytí vlasov, nanesení kondicionéra a následne masky vyzerali moje vlasy žiarivejšie, farba zostala živšia, krásne voňali a mala som pocit, že ešte môžem jeden týždeň počkať do ďalšieho farbenia. Úplne super, som nadšená.

 

 

Mária

 

Som manažérkou v jednej spoločnosti a prichádzam do kontaktu každý deň s rôznymi ľudmi, osobnosťami a záleží mi na mojom vzhľade. Osobitne na vlasoch, ktoré mám každý deň upravené. Výrobky Satinique spĺňajú moje požiadavky na starostlivosť o farbené vlasy. Sú veľmi kvalitné a dodajú mojim vlasom nádherný lesk, výživu, hebkosť, výborne sa vlasy upravujú do požadovaného účesu. Som veľmi spokojná a teším sa, že balenia sú originálne a tak mi vydržia dlhšie obdobie. Výrobky Satinique od Amway môžem vrelo odporučiť mojim priateľkám a klientkam.

 

 

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania