Svadba plná zábavy

Prajete si, aby vaša svadba bola výnimočná a zábavná? V tom prípa de, cheese! – úsmev prosím! Prichádza FunnyBox! 

 

 

Čo je FunnyBox?

 

FunnyBox je svadobná fotobúdka plná zábavy, prvá a jediná svojho druhu na trhu. FunnyBox bol vytvorený špeciálne na akcie, ktorých cieľom je zabaviť hostí unikátnym spôsobom, a to priamo pri fotení. Svadobný pár a hostia sa môžu počas fotenia vo FunnyBox-e baviť a fotobúdka ich pri tom vyfotí. Samozrejmosťou je množstvo doplnkov a kostýmov, ktoré znásobujú zábavu.

 

Ako FunnyBox funguje?

 

Po vašej objednávke doručíme FunnyBox priamo na miesto svadby. O všetko potrebné sa ďalej postará náš profesionálny tím pracovníkov. Stačí vojsť do fotobúdky, vybrať si niektorú z naších veselých masiek a doplnkov, zvoliť veselú pózu a fotiť sa vo vlne nekončiacej zábavy. Fotopásiky so svadobnými fotkami dostanete ihneď po odfotení. Na každý fotopásik vieme umiestniť meno ženicha & nevesty či svadobné prianie. Okrem toho vieme foto z akcie umiestniť na facebook alebo do online galérie, aby vaši hostia mali možnosť top zábery ihneď likeovať.

 

Prečo je FunnyBox výnimočný?

 

Len nám sa podarilo spojiť fotenie so zábavou a priniesť tak vašim hosťom výnimočný zážitok. Naviac vieme vaše posolstvo, spomienky a zážitky šíriť nielen počas akcie, ale aj online. Vaša svadba bude s Funnyboxom ešte krajšou a očarujúcejšou.

 

Tip na originálny svadobný darček FunnyPoukážka


Prekvapte ženícha či budúcu nevestu originálnym darčekom – poukážkou FunnyBox so svadobným FunnyVenovaním a vaším odkazom. FunnyBox dodá šmrnc nezabudnuteľnej zábavy každej svadbe alebo oslave.

 

 

Nájdete nás na www.funnybox.sk alebo www.facebook.com/funnybox.sk.

 

 


Patrí do vydania