Beáta Dubasová - Mám úžasnú spätnú väzbu

Slovenská spevácka diva a dáma s veľkým srdcom, ktoré bije pre nás, jej fanúšikov. Jej repertoár roky hladí naše uši a pozdvihuje kútiky. Okrem ladných vystúpení a vypredaných koncertov si pani speváčka Beáta Dubasová vždy nájde čas na pomoc ľuďom v núdzi. V spolupráci so spoločnosťou AVON ju aj tento rok stretnete na AVON Pochode proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční 7. júna v Bratislave. Svoju spolupatričnosť a podporu ženám, ktoré bojujú so zákerným ochorením, môžete vyjadriť aj vy, milé Beauty&Woman dámy, a AVON má pre Vás odmenu. Stretnutie so slovenskou speváckou legendou Beátou Dubasovou a mnohými ďalšími osobnosťami, ktoré spolu s nami a snáď aj s vami prispejú na konto verejnej zbierky AVON proti rakovine prsníka kúpou veľavravného trička. Nechajte sa inšpirovať a priložte ruku k veľkolepému AVON dielu. Teší sa na vás Beáta Dubasová osobne!

 

Spolupracujete s AVONOM na veľmi hodnotnom charitatívnom projekte. Prečo ste sa rozhodli podporiť práve kampaň proti rakovine prsníka?

V roku 2001, keď ma organizátori oslovili, až tri moje priateľky riešili tento problém. Takže som neváhala ani chvíľu. Našťastie pre všetky tri dopadol dobre, aj vďaka včasnej diagnóze. Aj keď v tom čase sa takto verejne o tomto probléme vôbec nehovorilo a bola to tabuizovaná téma.

 

Ktorý ročník AVON pochodu vás aktuálne čaká? Čím bude nový a výnimočný?

Ja som v kampani už trinásť rokov. Čo sa týka pochodu, ten je výnimočný vždy, keď vidíte to množstvo ľudí v ružovom. Mnohí cestujú autobusmi z celého Slovenska, niekedy celú noc, aby prišli podporiť dobrú vec. Vzájomne sa tak nabíjame pozitívnou energiou.

 

 

 

Viac sa dočítate v májovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 

Autor
Veronika Antolíková
Patrí do vydania