Katie Feix - Žijem svoj sen

O svojej umeleckej ceste nám porozprávala Katarína Feix, slovenská módna dizajnérka a predstaviteľka unikátnej značky ručne šitých kabeliek Katie´s bag. Ako sa nevzdať svojej príležitosti a s výzvou sa popasovať? S úsmevom na perách nás v ligotavom svete kreatívnych, do detailov prepracovaných štýlových doplnkov privítala slovenská dizajnérska jednotka Katie Feix. Našimi hostiteľkami boli noblesa a jedinečnosť. Milé Beauty&Woman dámy, nechajte sa inšpirovať!

 

Je pravda, že zrod vašej značky Katie´s bag sa vám jednoducho prisnil? Bol to živý sen?

Áno, hoci to znie dosť bizarne, bolo to presne tak. Pravda je však aj to, že už dlhší čas predtým som premýšľala o novom profesijnom smerovaní a hľadala som správny nápad.

 

Čo predchádzalo osudovej noci? Cítili ste potrebu zmeniť svoj život?

Bola to skôr dlhodobá motivácia. Od času, keď sa mi narodil syn, som neustále zvažovala návrat do pôvodného zamestnania. Čím viac som o tom premýšľala, tým menej som s tým bola stotožnená. Moja predchádzajúca práca vyžadovala celodennú prítomnosť v kancelárii, ktorá sa mnohokrát nekončila ani koncom pracovnej doby. Tento štýl práce mi pri dvoch malých deťoch začal pripadať nedostatočne flexibilný.

 

 

Viac sa dočítate v májovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 

Autor
Veronika Antolíková
Patrí do vydania