Ušetríte stovky eur

Plánujete kúpu bytu, výstavbu rodinného domu alebo obnovu svojho súčasného bývania? Určite sa teda zaoberáte aj myšlienkou, kto vám pomôže s financovaním vašich zámerov. Pri výbere toho správneho partnera rozhoduje výhodnosť podmienok, férovosť ponuky a správnosť načasovania. Prvá stavebná sporiteľňa vám odpustí poplatky a zaplatí úroky aj poistenie za vás.

 

Nech sa páči, tu je ponuka Prvej stavebnej sporiteľne

 

* V prípade, že sa nachádzate vo fáze plánovania, popremýšľajte nad uzatvorením zmluvy o stavebnom sporení. Je to predpoklad pre to, aby ste si mohli vybrať, či sa budete uberať cestou dôkladnej a bezpečnej prípravy financií na svoje bývanie, alebo si vyberiete z pestrej ponuky úverov. Vďaka nim sa môžete smelo pustiť do realizácie aj tých najsmelších plánov spojených s vaším novým či vynoveným bývaním.

 

* Ak potrebujete prostriedky skôr, ako splníte podmienky na získanie stavebného úveru, siahnite po niektorom z pestrej ponuky medziúverov. Dokonca aj bez predchádzajúceho sporenia. Navyše, ak požiadate o úver na bývanie do konca Ušetríte stovky eur Prvá stavebná sporiteľňa vám odpustí poplatky a zaplatí úroky aj poistenie za vás apríla tohto roka, každý kalendárny rok ušetríte jednu mesačnú splátku úrokov z medziúveru. Prvá stavebná sporiteľňa ju vždy v decembri zaplatí za vás. Zaujíma vás, koľko ušetríte? Pri 20-tisícovom medziúvere s najčastejšie využívanou úrokovou sadzbou a priemernou dobou splatnosti to bude viac ako 1 400 eur!

 

* To ale nie je všetko. V Prvej stavebnej sporiteľni myslíme aj na bezpečnosť bývania našich klientov. Každému, kto siahne po našom úvere na bývanie, sprostredkujeme Unikátne poistenie domácnosti a zaplatíme poistné na prvé dva roky. Takto vás zabezpečíme pred neočakávanými udalosťami a ušetríme vám ďalších takmer 50 eur.

 

* Špeciálnu ponuku sme pripravili pre mladé rodiny, resp. pre tých našich klientov, ktorí práve priviedli na svet potomka. Každému stavebnému sporiteľovi, ktorý v PSS, a. s., už spláca úver na bývanie a má dobrú platobnú disciplínu, umožníme po narodení dieťaťa polročný odklad úverových splátok. Požiadať o odklad treba do troch mesiacov od narodenia dieťaťa. Pritom počas tohto štvrťroka môžete pre svoju ratolesť uzatvoriť zmluvu o stavebnom sporení v tarife Junior extra úplne zdarma. PSS, a. s., vám k nej pribalí aj originálnu zábezpeku v podobe extra istoty až do výšky 10-tisíc eur. Toto je ponuka, ktorú vám teraz prináša líder na slovenskom trhu stavebného sporenia. Pritom všetky doterajšie výhody a prednosti stavebného sporenia v PSS, a. s., zostávajú v platnosti aj naďalej. Úrokové sadzby garantujeme počas celej doby sporenia i splácania stavebného úveru. Každý kto sporí, má nárok aj na štátnu prémiu. V tomto roku opäť v maximálnej výške až 66,39 eura. Vklady našich klientov sú zo zákona chránené až do výšky 100-tisíc eur. A po splnení podmienok má každý stavebný sporiteľ nárok na stavebný úver s nemenným úrokom už od 2,9 % ročne. Aj na zariadenie domácnosti Vďaka stavebnému sporeniu v PSS, a. s., si zabezpečíte nové alebo vynovené bývanie. My ale myslíme aj na financovanie nábytku či elektroniky v ňom. Pre našich klientov máme v ponuke úvery na zariadenie domácnosti s výhodnými podmienkami a nízkym úrokom. Dokonca aj bez predkladania bločkov a faktúr.

 

Tip pre vás

 Každý klient PSS, a. s., má nárok na Kartu výhod. Vďaka nej môžete nakupovať stavebný materiál alebo služby vo viac ako 800 predajniach na celom Slovensku so zľavami až do 50 %!

 

Chcete vedieť viac? Kontaktujte obchodných zástupcov PSS, a. s., alebo volajte na 02/58 55 58 55, prípadne kliknite na www.pss.sk

 


 

 

Patrí do vydania