Marionnaud - Až vás zahalí pôvab Vianoc

Najkrajší čas roka je tu a my sme pripravení jeho kúzlo ešte znásobiť. V našich parfumériách získate nekonečnú inšpiráciu na exkluzívne darčeky pre všetkých vašich blízkych. VIEME TOTIŽ, AKO UROBIŤ RADOSŤ! Nechajte sa strhnúť atmosférou láskyplných príprav a vyberania tých najúžasnejších prekvapení. Tešíme sa na vás, ďakujeme za vašu celoročnú priazeň a prajeme príjemné prežitie Vianoc snov!

 

Vyberajte z krásnych darčekov V PRÍJEMNOM PROSTREDÍ

Parfumérie Marionnaud vychádzajú z dlhoročných skúseností a znalostí prianí svojich zákazníčok. V príjemnej vianočnej atmosfére môžete vyberať z bohatej ponuky jednotlivých produktov pre krásu a starostlivosť o pleť, vrátane obľúbených cenovo výhodných kaziet.

 

NADŠTANDARDNÉ ZÁKAZNÍCKE SLUŽBY a balenie darčekov zadarmo

Náš špičkovo vyškolený personál je pripravený sa vám maximálne venovať a odborne poradiť pri výbere darčekov aj výrobkov, ktorými chcete urobiť radosť sami sebe. Mnoho obľúbených značiek kúpite exkluzívne len v našich parfumériách a okrem toho môžete využiť bohaté zákaznícke služby. Samozrejmosťou je napríklad bezplatné slávnostné balenie nakúpených darčekov, ktoré vám ušetrí veľa času a práce.

 

Tipy na NAJKRAJŠIE Vianočné darčeky

 

VIANOČNÝ SET LANCÔME HYPNÔSE DOLL EYES

Darčeková kazeta obsahuje riasenku, Bi-Facil dvojzložkový odličovač očí 30 ml a čiernu ceruzku na oči. Za zvýhodnenú cenu 28 € len v Marionnaud.

 

VIANOČNÝ SET YVES SAINT LAURENT TOUCHE ÉCLAT

Set obsahuje kultový produkt rozjasňovať Touché Éclat N° 2 a riasenku Volume Effect Faux Cills Baby Doll N° 1. Za zvýhodnenú cenu 35 € len v Marionnaud.

 

VIANOČNÝ SET Giorgio Armani Sì

Set obsahuje vôňu (50 ml EdP), sprchový gél (75 ml) a telové mlieko(75 ml). Za zvýhodnenú cenu 78 € len v Marionnaud.

 

VIANOČNÝ SET Calvin Klein Downtown

Set obsahuje vôňu (50 ml EdP) a telové mlieko (100 ml) ZDARMA. Za zvýhodnenú cenu 65 € len v Marionnaud.

 

CARTIER VIANOČNÝ SET BAISER VOLÉ

Set obsahuje vôňu EdP (50 ml), telový krém (50 ml) a sprchový gél (50 ml) za výhodnú cenu. Za zvýhodnenú cenu 91 € len v Marionnaud.

 

EXKLUZÍVNE

VIANOČNÝ SET JUICY COUTURE VIVA LA JUICY

Set obsahuje EdP Spray 30 ml a Body Sorbet 50 ml a miniatúru 5 ml zdarma. Za zvýhodnenú cenu 49 € len v Marionnaud.

 

EXKLUZÍVNE

Yves Saint Laurent Opium

Set obsahuje vôňu (30 ml EdT) a telové mlieko (50 ml) ZDARMA. Za zvýhodnenú cenu 44,37 €len v Marionnaud.

 

SHISEIDO IBUKI

Nový kozmetický rad značky Shiseido vyvinutý špeciálne pre mladú pleť po 25. roku života zlepšuje vašu pokožku zvnútra, dodáva jej novú energiu a zaisťuje jej dokonalú rovnováhu. Dostupný od 29 eur exkluzívne len v Marionnaud.

 

www.marionnaud.sk

 

 

 


 

Patrí do vydania