Mejkap pre vaše očakávania

I napriek tomu, že som vyskúšala počas mojej viac ako desaťročnej praxe s testovaním mejkapov skutočne rôzne druhy a značky tekutých, kompaktných, ale aj penových mejkapov, vyskúšať úplne nový mejkap je ako nové dobrodružstvo. Veď čo ak práve tento bude ten najlepší. Chceme mať pleť sviežu, dostatočne hydratovanú, zjednotenú, bez nerovností, hladkú a rozžiarenú. Kritériá sú skutočne vysoké, teda aj naše očakávania. Najnovší mejkap Max Factor Whipped Crème Foundation spája inovačné hydratačné zloženie s penovou konzisteciou s cieľom vytvoriť svieži polomatný efekt bez toho, aby pleť vysušoval.

Max Factor predstavuje nový Whipped Crème Foundation

 

Nový mejkap od Max Factor bol vyvinutý pre ženy obľubujúce penovú konzistenciu mejkapov, ktoré však odrádzal ich sprievodný efekt vysúšajúci pleť. Whipped Crème Foundation je odpoveďou pre ženy túžiace po hladkom hydratačnom mejkape, ktorý im umožní regulovať lesk pleti, pričom zvýrazní jej prirodzenú žiarivosť v jedinom rýchlom kroku s jednoduchou aplikáciou. Nový polomatný mejkap Debutovej skúške bol mejkap vystavený v zákulisí módnej prehliadky Valentino na jeseň/zimu 2013. Celosvetová kreatívna riaditeľka Pat McGrath ho použila na vytvorenie nádhernej a bezchybnej polomatnej pleti, ktorá je základom líčenia v prichádzajúcom období: „Polomatný vzhľad pleti, ktorý sme použili pri líčení módnej prehliadky Valentino, bol nádherný. Pleť je na pohľad matná, ale má v sebe nádych žiarivosti – je naozaj svieža, pôvabne žiarivá. Žiadny lesk, len sofistikovanosť a bezchybný vzhľad. Presne taký, aký by mal byť základom každého líčenia v prichádzajúcom období jesene a zimy.”

 

Pat McGrath tiež radí, ako si majú ženy nový mejkap naniesť, aby pôsobil dokonalo: „Jednoducho ho končekmi prstov naneste na pleť a rovnomerne rozotrite. Prekryje všetky chybičky krásy a utlmí prílišný lesk. Vytvorí matný povrch s príťažlivým jasom.” Vedúca výskumu Max Factor doktorka Sarah Vickery vysvetľuje: „Pri tejto inovácii sa podarilo dosiahnuť náročnú rovnováhu medzi krémovým a hydratačným zložením, ako aj zachovať pocit ľahkej, hladkej konzistencie. Výsledkom je svieža, prirodzená pleť, ktorá vyžaruje vnútorný jas a nie nechcený lesk.”

 

Bezchybnú, polomatnú pleť máte teraz vo svojich rukách

 

Ako pôsobí?

Niektoré mejkapy, napríklad tie s penovou konzistenciou, pleť vysušujú, pretože ich zloženie neobsahuje vodu. Výsledkom je odlupujúca sa pleť, prípadne „popraskaný“ vzhľad. V snahe predísť tomuto efektu obohatil Max Factor mejkap Whipped Crème Foundation o hydratačné zloženie s dvojitým účinkom. Voda a glycerín v mejkape sú zárukou toho, že pleť sa nevysuší, a súčasne umožní regulovať nadmerný lesk.

 

Vedúca výskumu Max Factor doktorka Sarah Vickery vysvetľuje: „Pri tejto inovácii sa podarilo dosiahnuť náročnú rovnováhu medzi krémovým a hydratačným zložením, ako aj zachovať pocit ľahkej, hladkej konzistencie. Výsledkom je svieža, prirodzená pleť, ktorá vyžaruje vnútorný jas a nie nechcený lesk.”

 

Nový mejkap Max Factor Whipped Crème Foundation pleť zmatňuje, upravuje jej štruktúru, predchádza vysúšaniu pleti, zanecháva ju sviežu, vláčnu a perfektne jednotnú, vytvára dokonalý polomatný povrch pleti a žiarivý svieži vzhľad.

 

 

Patrí do vydania