Dreamtone vám splní sen o krásnej pleti

Ruža je symbolom krásy a vznešenosti a emblémom výrobkov značky Lancôme. A tak sa stala ružová ruža symbolom unikátnej novinky Lancôme – DreamTone.

Vysnívaný vzhľad pleti vám zaručí DreamTone

 

Krásny odtieň pleti je jednotný tón, bez škvŕn, nedokonalostí, pleť, ktorú môžeme spokojne ukázať aj bez použitia mejkapu. Žiarivá a bezchybná pleť je odrazom našej osobnosti. Veď prvý pohľad pri kontakte s okolím je práve na pleť. Všetky ženy bez ohľadu na vek túžia po dokonalej a prirodzene krásnej pleti. Lancôme uvádza prvý všestranný korektor DreamTone, ktorý je vhodný pre všetky tri hlavné pigmentové profily. Je to prvý mnohostranný korektor na odstránenie farebných nedokonalostí šitý na mieru pre všetky tri hlavné pigmentové profily pleti.

 

Rituál na krásnu pleť

Na dosiahnutie trvale krásneho odtieňa pleti používajte DreamTone ráno aj večer po aplikácii séra Advanced Génifique. Nanáša sa od stredu tváre až po okraj. Nemusí sa vmasírovať ani zahrievať. Ak si vaša pokožka vyžaduje ďalšiu starostlivosť, naneste na DreamTone ešte krém, ktorý bežne používate. S DreamTone otvára Lancôme novú éru, vysnívanú, prirodzenú pleť aj bez mejkapu.

 

S DreamTone otvára Lancôme novú éru, vysnívanú, prirodzenú pleť aj bez mejkapu

DreamTone je vhodný pre všetky tri hlavné pigmentové profily pleti, prekryje pigmentové škvrny, zjednotí tón pleti a odstráni farebné nedokonalosti. Deň za dňom sa pleť mení, odhaľuje sa jej prirodzená krása, žiarivosť a dokonalý odtieň. Odtieň pleti je výsledkom rovnováhy troch odlišných prírodných pigmentov, ktorých množstvo v pokožke je dané typom pokožky. Vzhľad pokožky ovplyvňuje obsah melanínu, hemoglobínu a karotenoidov. Na základe klinických štúdií je možné konštatovať, že časom sa môžu na pokožke objaviť rôzne farebné nedokonalosti. Pre všetky typy pleti sú spoločné tieto nezrovnalosti: pigmentové škvrny, ktoré súvisia s nadmernou produkciou melanínu, začervenanie, sivý odtieň pleti alebo tmavé škvrny.

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania