Donna Rosi predviedla módnu kolekciu jar / leto 2014 v Lodnýne

Slovenská módna značka Donna Rosi uskutočnila v septembri 2013 módnu prehliadku na pôde Veľvyslanectva Slovenskej republiky vo Veľkej Británii v Londýne s cieľom podporiť vývoz a predaj slovenskej značky na britských ostrovoch. Na módnej prehliadke sa zúčastnili potenciálni obchodní partneri, noví predajcovia a blogerky. Donna Rosi oslávi na budúci rok 25. výročie pôsobenia na slovenskom trhu.

 

 

Sídlo firmy je v Bratislave. Momentálne sú v Bratislave dve predajne na Dunajskej ulici a v Apollo BC. Okrem toho sa v Bratislave nachádza zákazkový salón s dlhoročnou tradíciou. „Jedným z najdôležitejších pravidiel našej firemnej filozofie je nadštandardná starostlivosť a servis, osobitný prístup ku každej klientke s prihliadnutím na jej individuálne potreby a priania. Naša značka úspešne spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov.“ Donna Rosi bola súčasťou slovenského pavilónu na svetovej výstave Expo 2010 Shanghai, obliekli sme slovenskú výpravu na OH 2008 v Pekingu, ako aj vedenie SOV na OH 2012 do Londýna. Práve v týchto dňoch odovzdávame uniformy pre Slovenskú národnú filharmóniu. „Špecializujeme sa na kostým, v ktorom môže každá dáma vyzerať elegantne, zaujímavo, no predovšetkým veľmi žensky. Kvalita vypracovania je typická nielen pri našich kostýmoch, ale aj pri ostatných modeloch, akými sú spoločenské a svadobné šaty, pričom rovnaký dôraz kladieme na tvorbu uniforiem. Zameriavame sa na detaily, vďaka ktorým vznikajú úžasné originály. Tvorba salónu je koncentrovaná výlučne na kvalitnú malosériovú konfekciu, ktorá uspokojí každého, kto si potrpí na kvalitu šitia, materiálu a v neposlednom rade na originalitu.“

 

Novinkou v Donna Rosi je vlastná kolekcia šperkov, kabeliek a topánok, ktorou by sme chceli prilákať ešte väčší záujem našich stálych klientov.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania