Poznámka kaderníka - Andrzej Matracki, majster sveta v umeleckom kaderníctve

Bez ohladu na to, aký štýl úcesu si zvolíte, je vždy dôležité, aby pôsobil prirodzene a pružne. Nová kolekcia lakov na vlasy Wellafl ex s kvapôckami až o 30 % menšími* (*v porovnaní s predchádzajúcim zložením) vám pomôže takýto výsledok dosiahnut.

Jej inovatívne zloženie s kvapôckami menšími až o 30 %* (*v porovnaní s predchádzajúcim zložením) dodá úcesu trvalú pružnost a zanechá ho príjemný na dotyk. Casto vytváram úces s názvom „dokonalá nedokonalost“. Je to môj oblúbený štýl, ktorý je vhodný pre väcšinu žien. Robí ich prirodzene prítažlivé. S radom výrobkov Wellafl ex si tento pružný a neodolatelný typ úcesu môžete upravit sama doma. Vydrží vám po celý den. Na dosiahnutie požadovaného efektu jednoducho postupujte podla týchto jednoduchých pokynov.

1.

Do vlhkých vlasov najprv naneste penové tužidlo Wellafl ex Shiny Hold smerom od korienkov vlasov ku koncekom. Potom vlasy precešte kefou, aby ste dosiahli rovnomerné nanesenie a vlasy jemne vysušte.

2.

Wellafl ex 2-Day Volume pre spevnenie a objem úcesu. Na jednej strane vytvorte cesticku. Vyberajte približne 3 cm široké pramene vlasov a smerom od koncekov ich opatrne vkladajte do kulmy. Vytvorené kucery prichytte na mieste sponkami.

3.

Potom sponky uvolnite a jemnou kefou precešte vzniknuté kucery tak, aby sa nevyrovnali. Nakoniec použite lak na vlasy Wellafl ex 2-Day Volume pre spevnenie a objem úcesu.

 

Odborník odporúča:

 

1.

Šampón a balzam na vlasy Wella Pro Series Volume pre objem úcesu. Vynikajúce riešenie pre jemné a slabé vlasy, ktoré majú tendenciu pôsobit splasnuto. Wella Pro Series Volume dodá vlasom viditelný objem už od prvého použitia.

2.

Penová farba na vlasy Wellaton dodá vlasom intenzívnu dlhotrvajúcu farbu a jednoduchý spôsob aplikácie zaistí úžasnú kontrolu nad celým procesom farbenia. Použitie je maximálne intuitívne. Potraste, vytlacte do dlane a naneste. Dlhotrvajúca farba je prvým krokom k neodolatelnému úcesu.

3.

Lak na vlasy Wellaton Volume dodá dlhotrvajúce spevnenie úcesu a objem až na 24 hodín.

 

Patrí do vydania