Prvé narodeniny BB Creamu od Garnier

Prvé narodeniny treba poriadne osláviť. Zvlášť vtedy, keď je to niečo, čo všetky ženy denne robí krásnymi a šťastnými. Veď ktorá z nás by neuprednostnila kvalitný BB Cream, ktorý nám šetrí čas a dodáva našej pleti všetko, čo potrebuje.

Počas piatich mesiacov sa predalo v Európe viac než milión kusov BB Creamu od Garnier. V Českej republike aj na Slovensku sa stal v priebehu troch mesiacov najpredávanejším krémom na trhu. BB Cream od Garnier sa v priebehu roka vyvíjal a reagoval na potreby rôznych druhov pleti.

 

A práve v deň svojich 1. narodenín predstavil svoj tretí unikátny variant,

BB Cream proti vráskam.

 

Prečo používať BB Cream od Garnier?

BB Cream Miracle Skin Perfector od Garnier, prvý, ktorý spoločnosť L´Oréal uviedla na trh, sa stal obrovským hitom. Jedna tubička dokázala okamžite nahradiť päť kozmetických výrobkov. Garnier ako jediná značka poskytuje kompletný rad BB krémov pre rôzne typy pleti vždy v dvoch prirodzených odtieňoch. BB Cream Miracle Skin Perfector je multifunkčný krém na rýchlu a komplexnú starostlivosť na normálnu, zmiešanú ale aj mastnú pleť a najnovší BB Cream proti vráskam, účinne chráni pokožku, na ktorej sa objavujú prvé vrásky. Prvé narodeniny BB Creamu od Garnier Ako 6. benefit by som chcela zdôrazniť, že BB Cream od Garnier šetrí čas pri rannom mejkape, čo je pre nás ženy určite veľmi dôležitý argument. Spríjemnite si každé nové ráno s BB Creamom od Garnier a vaša pleť bude počas celého dňa dokonalá, prirodzene rozžiarená a dostatočne hydratovaná.  

 

S BB Creamom od Garnier môže byť pleť každej ženy bleskovo bezchybná

 

BB Cream na normálnu pleť

→ zabezpečí 24- hodinovú hydratáciu

→ zjednocuje tón pleti

→ rozžiaruje pleť

→ prekryje drobné nedokonalosti - obsahuje OF 15

 

BB Cream proti vráskam

→ redukuje vrásky

→ spevňuje pleť

→ zjednocuje tón pleti a rozžiaruje ju

→ dodáva pleti 24-hodinovú hydratáciu

→ chráni pleť pred UVA/UVB žiarením

 

BB Cream na zmiešanú a mastnú pleť

→ zmatňuje

→ redukuje póry

→ hydratuje

→ rozžiari a zjednotí pleť

→ chráni pleť pre UVA/UVB žiarením s OF 20

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania