Horoskopy

Horoskopy

Február 2013

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne:  čas postaviť sa za seba, obhájiť svoje stanovisko. V prípade konfliktov výsledok záleží na tom, či ste v práve alebo si chcete privlastniť niečo, čo vám nepatrí. Ak nie ste v práve vaše stanovisko sa rozpadne ako domček z karát.

Láska: vo vzťahu nepotrebujete nič dokazovať. Skôr vás bude partner vnímať ako toho, kto dáva a štedro podporuje. Ale všetkého dobrého s mierou.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: opäť aktívne obdobie, kedy by ste mali mať veľa nápadov a v pracovnej oblasti vám málokto bude stačiť. Pozerajte sa na život hlavne s humorom a potom sa vaša energia bude veľmi rýchlo dopĺňať.

Láska: vo vzťahoch sa budete musieť pozrieť na všetko to, čo ste nechceli vidieť a odložili na neskôr. Nie je to vždy príjemné, ale aj svoje vnútro treba čas od času očistiť. Snáď už budete mať odstup a iný pohľad.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: vašu pracovnú aktivitu bude brzdiť nedostatočný rozhľad. No v tomto prípade to nebude preto, že vám niekto niečo zatají alebo nepovie. Bude to preto, že vy samé sa nebudete chcieť pozrieť skutočnosti do očí.

Láska: ak nie ste v partnerskom vzťahu, užite si práve tú možnosť naladiť sa skutočne na seba a na to, kto ste. Ak to nie je váš prípad a žijete vo vzťahu, kde nie ste sama sebou a nadmerne sa prispôsobujete alebo naopak vy tlačíte neustále na partnera, bude tento mesiac plný tlaku a boja.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: máte nejakú zručnosť alebo záľubu, činnosť ktorú milujete a robíte tak, že nevnímate čas? Čo tak pouvažovať nad tým ako si touto činnosťou zarábať a mať ju ako hlavnú prácu?

Láska: celkom pokojné obdobie, kde sa toho veľa diať nebude, pokiaľ v tom vy samé nezačnete hľadať chyby. Pokúste sa všetko robiť s mierou a nepreháňať.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: ani vám sa nevyhýbajú obavy alebo strachy z toho, čo bude keď... Vy ich veľmi dokonale zamaskujete. No teraz by ste sa im mali pozrieť na zúbok, aby ste sa nedostali do depresie. Život vám to ukáže, takže špeciálne hľadať obavy nemusíte.

Láska: ak sa ocitnete v situácii, že si ohľadom vzťahu neviete poradiť, skúste si predstaviť, čo by ste v takom prípade poradili svojej najlepšej kamarátke.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: starostlivosť o rodinu a zodpovednosť za jej členov vám leží na srdci a na jednej strane vás to k mnohému motivuje ale aj zaťažuje. Rozdeľte si to tak, aby ste tvorili spolupracujúci celok ktorého láska spája a necháva každému priestor ale aj zodpovednosť.

Láska: obdobie, kedy budú viac viditeľné rôzne spôsoby manipulácie. Čo s tým urobíte a či s tým vôbec chcete niečo urobiť, to už je vo vás a nie vo hviezdach.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: vám by toto obdobie malo priniesť veľmi veľa príležitostí k spolupráci. Hlavne v pracovnej oblasti by mala byť príjemná atmosféra samozrejme aj vďaka vašej ochote sa toho aktívne zúčastňovať. A pokiaľ by sa vyskytli nejaké problémy, aj tie dokážete v pokoji riešiť.

Láska: čas od času prídu okamihy, kedy si spomeniete ako to medzi vami bolo keď ste začínali svoj vzťah. Určite sa veľa odohralo a aj zmenilo. No niečo zostalo. Čo to je? Možno práve to najcennejšie.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: môžete sa pustiť do práce aj na viacerých veciach, pretože energie budete mať dosť. Ak ju nechcete vyčerpať v tomto akčnom období, dopĺňajte telu vitamíny, doprajte mu pohyb ale aj spánok. Nie zajtra, ešte dnes.

Láska: vaša aktivita a čulosť sa prenesie aj do vzťahu tak už vám len treba držať palce aby ste mali partnera, ktorý sa k vašim nápadom pridá nielen súhlasom ale aj osobnou účasťou.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: čaká vás obdobie, v ktorom sa popasujete so svojimi princípmi, hodnotami a presvedčeniami, ktoré tvoria váš pracovný imidž. Jediný kto vie, čo je za tým, ste vy. A možno už niektoré doslúžili a neplnia to, na čo boli pôvodne vytvorené.

Láska: chladnejšie a ostrejšie obdobie. Budete sa zrejme musieť poriadne chrániť pred kritikou alebo dokonca obvinením. Aj kritika však môže byť prospešná. A ak vám ide o vzťah, môže byť pre vás zdrojom cenných informácií.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: budete potrebovať dosť energie na to, aby ste obhájili to,  čomu ste doteraz venovali toľko času a záujmu. Nie je nič, čo by vám mohlo vziať vaše skúsenosti a keď sa opriete o ne, ustojíte každú skúšku.

Láska: niektoré záležitosti ste dokázali doposiaľ brať z nadhľadu a vedeli ste, čo je správne a potrebné. No v týchto dňoch vám myseľ nepomôže, pretože city vám budú hovoriť čo je správne a potrebné.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: v pracovnej oblasti sa stretnete so situáciami, ktoré nebudú od vás vyžadovať logické a mentálne zručnosti, ale citlivý a empatický váš osobný prístup. Kto vie, čo vám to má povedať?

Láska: vo vzťahu sa nič katastrofické ani nepríjemné nedeje, pokiaľ si vzájomnou komunikáciou neublížite. Inak bude iba zdrojom často zábavnej atmosféry vašich spoločných chvíľ ale aj intelektuálnym obohatením.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: v tomto období budete stáť pred viacerými dielčími rozhodnutiami, ktoré si bude vyžadovať zmena vášho života. Nemusíte sa báť. Hlavným motívom neochoty sa rozhodnúť je len sila zvyku a mierna lenivosť mu odolať.

Láska: v situácii keď sa niekto priživuje na vašom partnerovi a on to nevidí, môže byť pre vás veľmi provokujúca. Je otázne, či to nechce vidieť alebo sa to bojí vidieť. V každom prípade pôjde o vaše diplomatické schopnosti ako mu to všetko ukázať.

 

Autor
Ivona Nedobová
Patrí do vydania