Módny štýl celebrít - Krásna Miranda Kerr

Miranda Ker je v súčasnosti jednou z najvyhľadávanejších svetových topmodeliek. Krásna brunetka sa preslávila svojím výzorom „dievčaťa od vedľa“, ktorým v kombinácii so svojou prirodzenou krásou ohuruje ľudí po celom svete. Mamička skoro dvojročného syna Flynna je okrem účinkovania v prestížnych módnych kampaniach známa aj svojou láskou k najnovším trendom. Jej vycibrený módny vkus paparacovia doslova milujú. Poďme sa teda aj my pozrieť na to, ako táto krásna Austrálčanka bezkonkurenčne kombinuje a štýlovo nosí oblečenie podľa najnovších módnych trendoch.

Bez lodičiek ani na krok

Ako každá modelka aj Miranda dostala do vienka nesmierne dlhé a obdivuhodne štíhle nohy. Hoci jej práca vyžaduje časté nosenie ihličiek, na rozdiel od mnohých iných modeliek sa mladá mamička elegantnej obuvi nevyhýba ani vo voľnom čase. Lodičky doslova miluje a okrem červeného koberca ich nosí aj pri bežných prechádzkach mestom. Lodičky si dokonca obúva aj vtedy, keď jej spoločnosť robí jej malý neposedný syn Flynn. Topánky na tenkom podpätku najradšej nosí k obľúbeným džínsom alebo úzkym čiernym nohaviciam. Modelke najlepšie sadne jemne skrátený strih v dĺžke po členky, čo v kombinácii so špicatými lodičkami jej štíhle nohy ešte predĺži. Tento typ nohavíc spolu s lodičkami vyskúšajte aj vy, ak ste nižšieho vzrastu. Spomínaný predlžujúci efekt je naozaj vynikajúci! Miranda k nohaviciam najradšej nosí voľné svetríky alebo obľúbený maxikabát. Táto ležérne elegantná kombinácia jej nesmierne svedčí a súdiac podľa častých záberov paparacov, patrí aj medzi jej obľúbené.

Obľúbený maxikabát

Zdá sa, že ďalším obľúbeným módnym kúskom topmodelky sa počas zimných mesiacov stal maxikabát. Mirandu bolo v „oversize“ sivom kabáte s čiernym lemom vídať skoro každý deň starého roka. Štýlový kúsok najradšej kombinovala s obľúbenými lodičkami a džínsami, ale počas bežných mestských vybavovaní si ho obliekla aj spolu s obľúbenými balerínami. Výhodou maxikabáta je jeho štýlová variabilita. 

 

Viac sa dočítate vo februárovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania