Najkrajšie vianočné darčeky nájdete u nás

násVýber najkrajších kozmetických darcekov je neoddelitelnou súcastou tohtorocných zimných radovánok v Marionnaud parfumériách. Chceme byt miestom, kde dostanete vždy viac ako ocakávate. Aj preto sme pripravili k vašim nákupom množstvo prekvapení a výhod. Okrem 100% kvality parfumov u nás nájdete špeciálne darcekové sety za cenu hlavného produktu. Samozrejmostou je, že vám darceky zdarma zabalíme, aby potešili obdarovanú osobu ešte viac. Prídte sa nadýchat vianocnej inšpirácie k nám do Marionnaud parfumérií a darujte s nami caro Vianoc vaším blízkym.

Tipy na darčeky pre ňu

 

LANCÔME HYPNÔSE STAR SET

Set exkluzívnej riasenky Hypnôse star, dvojzložkového odlicovaca Bi-facil 30 ml a ciernej ceruzky na oci za lákavú cenu 28 eur. Nájdete len v Marionnaud.

KOZMETICKÝ DARCEKOVÝ SET YVES SAINT LAURENT

Lákavý set pre všetky dámy, ktoré chcú byt ocarujúce. Cierna elegantná kabelka vás prekvapí revolucným omladzujúcim sérom YSL Youth Liberator, maskarou pre maximálny objem rias a rozjasnujúcim korekto-rom rovnakej znacky. Cena 65 eur, exkluzívne len v Marionnaud.

SET MARC JACOBS EAU SO FRESH

Ikonická moderná vôna od Marca Jacobsa poteší dámy, ktoré majú rady výrazné kvetinové vône vo výhodnom balení toaletnej vody EdT 125 ml, s miniatúrou 4 ml a telovým mliekom 150 ml. Informácie o cene v predajni.

LUXUSNÝ SAMOOPALOVACÍ SET VITA LIBERATA

Svetová jednotka v samoopalovaní Vita Liberata ponúka špeciálny balícek s „cokoládovými“ produktmi na tvár a telo s luxusnou kozmetickou kabel-kou. Produkty splnajú lekárenské normy kvality a sú bez typického zápachu a parabénov. Jednoduché nanášanie so špeciálnou rukavicou vás premení na „STAR“ silvestrovskej noci. Info o cene v predajni. Exkluzívne len v Marionnaud.

 

Tipy na darčeky pre neho

 

EXKLUZÍVNE: DARCEKOVÝ SET LE HOMME LIBRE

Zrkadlom sviežosti je výhodný set toaletnej vody Le Homme Libre 60 ml, sprchového gélu a balzamu po holení 50 ml rovnakej rady. Je to nová vôna od Yves Saint Laurent pre muža milujúceho slobodu, život. Velmi energický. Je bezstarostný, pohodový a odvážny. Cena 58 eur, exkluzívne len v Marionnaud.

EXKLUZÍVNE: PARFÚM CARTIER DÉCLARATION DUN SOIR

Podmanivá novinka je vhodným typom na darcek, pretože je stelesnením opojnej vône z cierneho korenia, rasce, santalového dreva a ruže. Predstavuje ideálneho sprievodcu vianocných fi remných vecierkov a nocnej zábavy. Cena EDT 50 ml 50 eur, exkluzívne len v Marionnaud.

AQUA DI GIO ARMANI PÁNSKY

Ktorý chlap by nemal rád Armaniho klasiku? So sviežou a podmanivou vônou v klasickom 50 ml balení so sprchovým gélom a balzamom po holení nic nepokazíte.

 

Patrí do vydania