Horoskopy

December 2012

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Pristihli ste sa pri tom, že v dôsledku každodenného zhonu si pomaly, ale isto prestávate uvedomovať, že žijete? Teraz je správny čas na zastavenie sa a voľné dni, ktoré vám prídu vhod, využite na to, aby ste našli váš vlastný zmysel a hodnotu toho, čomu sa venujete. Urobte s tým niečo. Príležitostí bude dosť.

Láska: Tu – naopak – nie je čas na veľké zmeny. Užívajte si, čo je, splývajte s prúdom a nerobte pri tom veľké vlny.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Je vám jasné, na ktorú stranu sa chcete pridať? Čím dlhšie budete váhať, tým skôr preberie niekto iný iniciatívu a posunie vás na tú stranu, ktorá bude vyhovovať jemu. Potom s tým už nič nenarobíte.

Láska: Nech by ste vo vzťahu urobili čokoľvek, aby ste si ho zaistili do budúcnosti, nik vám nedá tú istotu, že to tak aj bude. Žite prítomnosťou a robte to, čo vám ide zo srdca.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Pracovne vyťažené obdobie, ktoré by vám malo hrať do karát. Ak sa spoľahnete na seba a nebudete čakať, že za vás niekto niečo urobí, dokážete vyťažiť pre seba maximum. Úspech teraz držíte vo vlastných rukách.

Láska: Situácia vo vzťahu si bude žiadať iný prístup z vašej strany. Ak sa pravidelne opakuje stále ten istý mód, je to znak toho, že ste ešte vy nezmenili svoje správanie v tejto záležitosti. Kým ho nezmeníte, budete to mať ako v zlom filme, kde sa stále opakuje ten istý deň.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Obdobie, keď menej slov a vysvetľovania prinesie omnoho väčší efekt než siahodlhé debaty. A ak vás niekto chce využiť ako bútľavú vŕbu, nezamotajte sa do jeho emócií. Nie je to ľahké, ale dá sa to zvládnuť.

Láska: Staráte sa o šťastie svojho partnera? Aby sa potom on postaral o to vaše? A myslíte si, že viete, čo ho robí šťastným? Možno ani nie je čas si o tom povedať v zhone dňa. Využite dni, keď budete v pohode, a úprimne si o tom pohovorte.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Rodinné vzťahy a priateľstvá sú teraz hlavnou témou. Možno zistíte, že s niektorými vzťahmi je na čase skončiť, niektoré je vhodné obnoviť. Potrebujete si dať do poriadku srdce nielen na fyzickej úrovni.

Láska: Emóciami nabitá je aj partnerská oblasť. Cítite, že aj vy potrebujete niekoho, kto je vám blízky a komu nielen chcete prejaviť svoju náklonnosť, ale ju od neho aj prijať. Dovoľte si zľaviť zo svojho majestátu.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Potrebujete mať dosť síl a energie, pretože vaše oslabenie by mohol využiť niekto, kto by si rád prilepšil na váš úkor. Nezabúdajte na oddych a zdravú stravu. Chráňte to, čo ste si vybudovali.

Láska: Je čas skončiť so všetkým, čo podkopáva alebo ničí váš vzťah. Ak s tým teraz nič neurobíte, zrejme sa tak rýchlo nenaskytne vhodný čas na pozitívnu zmenu. Ak vám na vzťahu záleží, tak niet čo váhať.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Potrebujete oživenie alebo vniesť niečo nové do stereo­typu všedných dní? Je tam ešte priestor? Zaujímavá ponuka vám prinesie potrebu upraviť svoj časový harmonogram. Len či toho budete schopné a nenaložíte si viac, než unesiete.

Láska: Potreba udržiavať rovnováhu. Prejaví sa to aj v tom, že nebudete ochotné tolerovať príliš veľké nároky partnera, kým sám neposkytne protihodnotu. Takisto to nerobte ani vy jemu. Spoznáte na vlastnej koži porekadlo – ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Ak silou mocou potrebujete nejaké peniaze navyše, radšej si nájdite brigádu. Tlačenie na to, aby vám zvýšili plat, sa bude buď preťahovať, alebo vás hneď zamietnu. Ponúknite svoju zručnosť alebo talent v niečom, čo je mimo vašej odbornosti, a je možné, že sa budete pri tom dobre zabávať.

Láska: Tentoraz bude lepšie, ak sa dokážete prispôsobiť partnerovi vy, aj keď to nebude to, čo by ste si priali. Zas to nemusí byť až také hrozné, keď si v tom nájdete svoj systém, a nakoniec, vždy máte možnosť povedať už dosť.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Blíži sa prvé ocenenie, možno zložená skúška alebo iný spôsob, ktorý vám naznačí, že ste zavŕšili určitú etapu života, postupu, kariéry... No, samozrejme, cesta sa nekončí. Ale pre vás to nie je nič nové a už aj máte ďalšie plány.

Láska: Aj vzťah sa veľmi rýchlo vyvíja a posúva do inej úrovne. Prichádzajú vonkajšie udalosti, ktoré preverujú vašu stabilitu, ale aj schopnosť sa prispôsobovať pomerne rýchlym vonkajším zmenám.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Vo vašich plánoch sa skrýva veľká hodnota. Problém nastane vtedy, keď si to neuvedomíte vy sama alebo naopak hodnotu vidíte iba vo vašom postupe. Nájdite rovnováhu medzi oboma extrémami, a ak potrebujete, poraďte sa s človekom, ktorého názor a rozhľad si vážite.

Láska: Nechajte sa nadchnúť a osloviť novými príležitosťami – možné nové vzťahy a kontakty. Ak v partnerstve ťaháte za kratší koniec, tak budete mať konečne príležitosť postaviť sa za seba, proti manipulácii a byť rovnocennou partnerkou.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Obdobie, keď budete nútené vzdať sa niektorých doterajších ideálov. Život vám ich jednoducho spochybní a sama zistíte, že ak ich nepustíte, budete sa už len trápiť. Obdobie sklamania vystrieda uvoľnenie a možno aj dosť zásadný obrat v živote.

Láska: Vo vzťahu pokračuje príjemné a obohacujúce obdobie a takisto aj váš aktívny prístup. Nemali by ste mať problém v organizovaní spoločne stráveného času, a ak je váš partner aktívny typ, tak to s radosťou privíta.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: V tomto období zistíte, aký majú vplyv vaše slová, ale aj vaše konanie na okolie. Ak disponujete zdravou sebaistotou, potom budete vedieť veľmi účinne nasmerovať svoje slová a konanie presne tam, kam potrebujete. Pozor však na manipuláciu akéhokoľvek druhu.

Láska: Velikánska príležitosť vniesť do svojho vzťahu teplo, radosť, porozumenie, ale aj živosť a hravosť. Kto to tam vnesie? No začať by ste mohli vy. Temperamentu a vášne teraz budete mať dosť.

 

Patrí do vydania