Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise - Nová vôňa od Bvlgari

Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise je nová toaletná voda Bvlgari inšpirovaná kúzlom nádherných talianskych záhrad z čias renesancie, najmä záhradou Boboli vo Florencii, v ktorej rodina dè Medici predstavila v Taliansku po prvýkrát jazmín. Kvety jazmínu presahujúce hranice priestoru a času sú teraz zachytené v novej, originálnej a žiarivej vôni Bvlgari. Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise evokuje voňavé kaskády jazmínu trblietajúceho sa v odrazoch slnka ako prírodná ozdoba. Transparentné tóny vône vyjadrujú sviežosť labyrintov zelene, kým pulzujúce akordy odrážajú vitalitu šumivých fontán.

Zmyselná esencia jazmínu

L’Eau Exquise odhaľuje najživšiu stránku vône Mon Jasmin Noir. Stelesňuje dynamickosť a luxus, ktoré nachádzajú svoje čisté vyjadrenie v jedinečnej toaletnej vode. Vôňa pozostáva z výnimočne delikátnych tónov, ktoré prenikajú cez svetlo a sviežosť stredozemskej krajiny. Ružové pomelo uvoľňuje svoje prenikavé tóny a splýva so sviežosťou zelených mandlí do úvodného zamatovo ľahkého akordu, aby nás prenieslo priamo do nezameniteľného srdca vône. V ňom sa objavuje lákavý akord zložený z tónov kráľovského jazmínu s jazmínovým bielym čajom – kvetinová infúzia s očarujúcim dotykom čaju pôsobí ako intímne hrejivé objatie. Jemné nuansy pôvabných drevín a intenzívne akcenty bieleho pižma sú záverečným dotykom umocňujúcim harmonickosť a návykový charakter vône. „Vo vôni Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise som chcela odhaliť sviežejšie vyjadrenie Mon Jasmin Noir,“ ozrejmuje tvorkyňa Sophie Labbé. „Chcela som vytvoriť vzácnu a žiarivú esenciu jazmínu s návykovým charakterom vône Mon Jasmin Noir.“

Vzácny kvetinový flakón

Dizajn vône L’Eau Exquise pripomína pôvabne oblé ženské krivky flakónu Mon Jasmin Noir. Jeho vzhľad zdobí v spodnej časti exkluzívna dekorácia v podobe transparentnej čipky jazmínových kvetov. Nezameniteľná stužka oživuje hrdlo flakónu L’Eau Exquise, kým jemný zelený odtieň naznačuje delikátne svieže tóny vône.

 

Súťaž

Novú vôňu Mon Jasmin Noir L´Eau Exquise môžete vyhrať. Päť čitateliek, ktoré správne odpovedia na otázku, čo je hlavnou zložkou vône, odmeníme touto nádhernou luxusnou vôňou.

Je to:

a/ jazmín,

b/ santalové drevo,

c/ ruža.

Pošlite SMS v tvare BW1(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Konverzný kurz je 1 EUR = 30,1260 SKK. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o.

 

Patrí do vydania