Splňte si sen na lodi snov!

Niekoľkoposchodový dômyselný technický zázrak s absolútnym komfortom, rozprávkovými službami a aktivitami, ktoré inde na jednom mieste nenájdete. Personál pripravený splniť vám každé želanie, uvítacia galavečera s kapitánom a posádkou, vyberané lahôdky v prvotriednych reštauráciách, bary, kluby, divadlá, muzikály, diskotéky, tanečné školy, šou. Ale aj bazény, bežecké dráhy, ihriská...

STREDOMORIE, SEVERNÁ EURÓPA, KARIBIK, DUBAJ, INDICKÝ OCEÁN, ALJAŠKA...

 

Neviete si vybrať? Máme pre vás viac ako dobrú správu:

CK SATUR vydala v týchto dňoch samostatný katalóg venovaný plavbám, v ktorom nájdete viac ako tridsať zaujímavých programov. Zalistujte si v ňom alebo zasurfujte na www.satur.sk a vyberte si vašu plavbu snov.

Myslíte si, že exkluzívne lode sú len pre celebrity? Ste na omyle!

Z mimoriadnych výhod sa môžu tešiť rodiny s deťmi, pretože dve deti do 18 rokov majú pobyt zdarma. Starostlivosť, relax a zábava sú samozrejmosťou: detské kútiky pre najmenších, kluby s bohatým programom a animáciami pre všetky vekové kategórie, bazény, ihriská, akvaparky, svet počítačových hier, wellness, diskotéky. Komfortne zariadené klimatizované kajuty, 24-hodinový kajutový servis, osobný kajutový stevard, raňajky do postele, rozvoniavajúca káva na balkóne. Výlety na nádherné miesta na pevnine. Na luxusnej výletnej plavbe sa budete cítiť luxusne. A pre absolútny pocit istoty a komfortu CK SATUR ponúka vo vybraných termínoch aj službu slovenského sprievodcu.

 

Kompletnú ponuku nájdete na www.satur.sk

callcentrum 0850 333 333, plavby@satur.sk

 

 

Patrí do vydania