BB cream - Fenomén súčasnosti

Čo je to vlastne ten BB cream, ktorému sa venuje taká pozornosť nielen v médiách, ale všade sa o ňom hovorí? Čo chce nahradiť, alebo nebodaj zrušiť mejkap? Kozmetické spoločnosti chrlia BB krémy ako na bežiacom páse. Už som sa stretla s týmito: „Garnier, Nivea, Gosh, Collistar, Meybelline, Rimmel, Marionnaud, Dermacol, La Roche Posay, a prepáčte, ak som nespomenula práve ten váš BB cream.” Ako si mám vybrať ten správny, ten najlepší, ten najúčinnejší, ten čo má najviac benefitov a aj priaznivú cenu? Teraz vám trocha pomôžem, milé čitateľky, a budem sa snažiť napísať vám trocha viac informácií o BB krémoch jednotlivých značiek, ktoré vám môžu pomôcť pri výbere. Veď prečo kupovať BB cream, ktorý nebude to pravé pre vašu pleť.

BB cream nie je mejkap

Tak práve teraz som vám oznámila, že mejkap, ktorý vašej pleti vyhovuje, rozhodne starostlivo používajte! BB cream je úžasný ľahulinký krém, ktorý obsahuje toľko benefitov, že už sa označuje od 5 v 1 až po 9 v 1. A teraz sa vám to pokúsim trocha podrobnejšie vysvetliť.

NIVEA BB Cream

Viac pozornosti si zaslúžia aj NIVEA skrášľujúce hydratačné BB krémy 5 v 1. Obsahujú kokteil ošetrujúcich, ochranných a skrášľujúcich zložiek. Zjednocujú tón pleti a vyhladzujú póry, prekryjú drobné nedostatky na pleti a zjemnia viditeľné pigmentové škvrny, rozžiaria pleť a zvýraznia jej prirodzený vzhľad. Pleť ľahko hydratujú, majú veľmi príjemnú textúru s obľúbenou parfumáciou NIVEA krémov, ktorá sa veľmi ľahko vstrebáva, Obsahujú OF 10, čiže chránia pleť pred nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarenia a predčasným starnutím. NIVEA BB krémy si môžete kúpiť v dvoch farebných odtieňoch, pre svetlý a tmavší typ pleti.  Ak vás nebaví aspoň počas víkendu nanášať mejkap, vyskúšajte Match Perfection BB Cream od RIMMEL London 9 v 1, ktorý je určený pre všetky typy pleti a môžete si vybrať z troch odtieňov. Vyživuje pleť, udržuje prirodzenú vlhkosť, zjemňuje póry, prekrýva nedostatky, zjednotí pleť a zjemní ju, zároveň ju zmatní a rozžiari. Tvárou BB creamu od RIMMEL London je Georgia May Jagger.

BB cream GARNIER

Prvý BB cream, s ktorým som sa stretla, bol značky GARNIER. BB Cream Garnier sa vyrába v dvoch odtieňoch, pre svetlú a tmavšiu pleť a takisto pre zmiešanú pleť. BB cream Garnier je balzam krásy, je novou generáciou starostlivosti o pleť inšpirovanou ázijskym tajomstvom krásy na dosiahnutie bleskovo bezchybného vzhľadu pleti. Iba jedným ťahom dodáte svojej pleti 24-hodinovú hydratáciu, zjednotenie tónu pleti, rozžiarenie pleti, prekrytie nedokonalostí a ochranu pleti pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a UV žiarenia. Prvý BB cream od Garnier obsahuje OF 15, vitamín C a minerálne pigmenty. A podľa hodnotenia tridsiatich čitateliek časopisu Beauty&Woman, ktoré ho testovali, BB cream Garnier šetrí čas pri rannom mejkape. Čiže mu prisúdili šiesty benefit!

Ako som už spomenula, BB krémov je na našom trhu dosť a neustále pribúdajú nové značky. Ak vám môžem poradiť, milé čitateľky, pred kúpou toho vášho BB krému sa presvedčete o tom, v akej kondícii sa nachádza vaša pleť, či je suchá, citlivá, alebo zmiešaná, či má pigmentové škvrny, alebo iné nedostaky a podrobne si prečítajte návod a zloženie jednotlivých BB krémov. Ak je vaša pleť citlivá, odporúčam ísť do lekárne a kúpiť si ako prvý BB cream od La Roche Posay. Prajem vám veľa šťastia pri kúpe toho pravého BB krému, ktorý splní vaše očakávania.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania