CK SATUR - Exotika s nevšednými zážitkami i relaxom

Atraktívne turistické destinácie v Karibiku, Oriente, Stredomorí, v Afrike, Ázii či Indickom oceáne vám ponúka najnovší katalóg exotiky 2012/2013 od CK SATUR. Jeho súčasťou sú kvalitné hotely a služby, exotické zájazdy na želanie, svadby a svadobné cesty na tie najromantickejšie miesta pre výnimočné dni vášho života, ajurvédske a meditačné programy, výletné plavby po celom svete i golfové balíčky vo viac ako 130 krajinách sveta. K horúcim novinkám patrí Keňa, Omán, Jamajka, Thajsko, Uzbekistan či brazílsky karneval v Riu de Janiero.

Čakajú na vás biele nekonečné piesočnaté pláže a pre tých aktívnych aj poznávanie exotiky. Vyberte sa do Argentíny, Indonézie a na Bali, do Maroka, Mexika, Peru, Thajska i USA alebo na Srí Lanku a kubánske Varadero. Plavbou na luxusných lodiach môžete spoznať juhovýchodnú Áziu, Južnú Ameriku, Austráliu a Nový Zéland, Kanárske ostrovy a Madeiru a ďalšie destinácie. Pre rodiny s deťmi vám Satur poskytne na vybrané plavby účasť až 2 detí do 18 rokov zdarma. Odporúčame vám zarezervovať si takúto dovolenku alebo poznávací pobyt v exotike čo najskôr. Do 31. októbra vám CK Satur poskytne zľavu 10 % z ceny zájazdu, ak ste súčasne držiteľom klubových kariet TOP/VIP. Preto neváhajte a vyberte si miesto na oddych, relax či poznávanie čo najskôr! Satur splní sny aj tým najnáročnejším klientom.

 

Exotika ako rodinná dovolenka

Dovolenka s CK Satur prináša nevšedné zážitky pre vás a vaše deti. Pozorujte spoločne levy a slony v africkom safari, šnorchlujte v bohatom podmorskom svete alebo zažite dobrodružstvá v hotelových akvaparkoch, v hotelových detských kluboch alebo sa okúpte v horúcich prameňoch Modrej lagúny na Islande! Výhodné rodinné balíky čakajú na vás pri pobytoch v Egypte, Ománe, Keni, Dominikánskej republike, Mexiku alebo na Bali, Maldivách a na Srí Lanke.

 

Vyberte si z našich tipov na dovolenku v exotike!

Kuba – Varadero Hotel IBEROSTAR LAGUNA AZUL*****, ležiaci priamo na piesočnatej pláži vo Varadere, so službami all inclusive.

Cena od 1 358 €

Dominikánska republika – Punta Cana GRAND PALLADIUM BAVARO&SPA*****, priamo na pláži Bávaro, so službami all inclusive.

Cena od 1 248 €

Mexiko – Puerto Aventuras Hotel BARCELÓ MAYA CARIBE BEACH****+, exkluzívny hotelový komplex ležiaci priamo na pláži, so službami all inclusive.

Cena od 1 398 €

Spojené arabské emiráty (SAE) – Abu Dhabi HILTON ABU DHABI*****, s raňajkami.

Cena od 998 €

Maldivy – Severný Male Atol PARADISE ISLAND RESORT *****, na ostrove Lankanfinolhu s rozlohou iba 930 x 210 metrov, s polpenziou.

Cena od 1 458 €

 

Tipy na silvestrovské poznávanie

Bali – Ostrov bohov s tisícročnou hinduistickou kultúrou. Najkrajšie chrámy, typické jedlo, tropické ovocie a korenia, cibetková káva. Stretnutie s Wajan a Ketutom, postavami z bestselleru E. Gilbertovej Jedz, modli sa a miluj.

Termín pobytovo-poznávacieho zájazdu:  28. 12. 2012 – 9. 1. 2013

Cena 1 799 €, 10x ubytovanie s raňajkami, vstupy, večera na pláži Jimbaran, Satur sprievodca hovoriaci po indonézsky.

New York – „hlavné mesto sveta“, mesto, ktoré nikdy nespí. Newyorčania sú hrdí, že ich mesto má bezkonkurenčne najkrajšiu vianočnú výzdobu. Výklady sa predbiehajú v nápadoch a originalite, rozžiarený gigantický stromček pred Rockefellerovým centrom obdivujú turisti z celého sveta. No a skvelé nákupy.

Termín: 28. 12. 2012 – 3. 1. 2013

Cena 1 390 €, 5x ubytovanie s raňajkami, doprava, transfery, 4-dňová prehliadka NY, sprievodca.

 

Kompletnú ponuku nájdete na www.satur.sk  call centrum 0850 333 333 ponuky@ba.satur.sk

 

Patrí do vydania