Odstráňte vrásky zo svojej pleti účinne a jednoducho

Objavili ste na svojej pleti nové vrásky? Pôsobí vaša pleť unavene, je bez lesku a dehydratovaná? Nebaví vás nanášať najskôr sérum, potom krém a strácať čas? Ako pre seba urobiť viac a nekomplikovať si pri tom svoj denný režim?

Vyskúšajte novinku od Garnier UltraLift Cream+Sérum!

Tento výnimočný prípravok je spojením krému a vysoko účinného séra. Obe zložky vzájomne podporujú svoju účinnosť, pôsobia proti vráskam, prinavrátia pleti jas, prirodzený vzhľad a hydratáciu. Nový Ultralift od Garnier funguje ako krém a sérum v jednom. Výrobok obsahuje ryžové peptidy, ktoré podporujú bunkovú obnovu a zvyšujú tvorbu kolagénu. Pokožka je pevnejšia a veľmi ľahko vstrebáva pro-retinol. Nový Garnier UltraLift Cream+Sérum je prvý krém tohto radu s dvakrát koncentrovanejším pro-retinolom, ktorý účinne pôsobí proti starnutiu, obnovuje pokožku, dodáva jej prirodzený jas a sviežosť. Pro-retinol stimuluje prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti.

Nový rad Garnier UltraLift Cream+Sérum obsahuje denný, nočný a očný prípravok a každý z nich si môžete kúpiť za 11,99 €.

 

Patrí do vydania