Súťažte o novú luxusnú vôňu Montblanc Legend Pour Femme

Milujete luxus a neviete mu odolať? Užite si ho s novou dámskou vôňou Montblanc Legend Pour Femme, ktorá je poctou moderného luxusu s nadčasovými kvalitami. Málokto to vie, ale princezná Grace z Monaka, Ingrid Bergman, Greta Garbo a Marlene Dietrich sa zaslúžili o inšpiráciu tvorcov Montblanc. Legendárne pero Meisterstück, luxusné kožené doplnky, diamanty upravené do tvaru hviezdičiek. Je ťažké odolať týmto skvostom.

Aká je žena vône LEGEND?

Jedinečne pozoruhodná. Tak ako ju zachytil Peter Lindbergh, ktorý pred časom nafotil aj vizuál pánskej vône. Je to žena, ktorá hľadí priamo a odhodlane, pričom jej pery jemne naznačujú úsmev. Vyjadruje sebavedomie, svoj vkus a štýl, ktorý je jednoduchý a pritom vysoko sofistikovaný. Pretože všetko na nej je elegantné. Nezdobia ju doplnky ani slávnostný účes. Má nenápadný mejkap a hladký čierny svetrík. Narcizmus jej nič nehovorí, rovnako ako nemá rada hlučnosť, nápadnosť a nadbytok. Neobľubuje parádu, necháva na povrchu vyznieť svoju skromnosť a očarujúcu charizmu. Žena Montblanc je živá legenda.

Vôňa

Žiarivá a intenzívna, otvára sa akordom neroli, chrumkavej hrušky a trpkého pomaranča. Je ovocná, nežná a jemná, ale nie sladká ani detinská. Je to zjavne vôňa pôžitku. V závere vôňu umocňuje pižmo, vanilka a tóny drevín s jemnou púdrovou zmyselnosťou a voňavou stopou, ktorá sa neprejavuje v prvom okamihu, ale absolútne ženu objíme. Medzi úvodom a finále vôňu tvorí jej duša. Za esenciou pomarančového kvetu s takmer medovým nádychom nastupuje konvalinka a indický jazmín – kombinácia luxusná, delikátna a ženská.

Flakón

Flakón vône Legend Pour Femme zdobí slávny emblém značky, ktorý sa objavuje aj na výrobkoch kolekcie Montblanc4810: šesťcípa hviezdu známa na celom svete ako Montblanc. Prečo 4810? Pretože práve toľko metrov meria najvyšší štít Európy, ktorý je vždy pokrytý snehom. Povrch flakónu charakterizuje motív prsteňov kolekcie, ktoré vyzerajú, akoby boli naukladané jeden na druhom. Spolu vytvárajú pilier odrážajúci svetlo a ženskosť: nie sú na ňom žiadne ostré hrany, len ladné krivky, jagavé a zrkadlové odrazy v ružovkastom skle s luxusne masívnou hmotnosťou. Kovový uzáver rovnako zdobí hviezda Montblanc a tri horizontálne línie z kolekcie Meisterstück. Po stranách uzáveru sa objavuje podpis značky, ktorý je taký výrazný a čitateľný, že nie je potrebné uvádzať ho znovu na flakón vône. Flakón vône LEGEND POUR FEMME je presne ako žena, ktorej je táto vôňa venovaná: priamočiary a nekomplikovaný.

 

Súťažná otázka

Napíšte nám, čo je symbolom značky Montblanc:

a/ najvyšší vrchol Európy, Montblanc

b/ šesťcípa hviezda

c/ luxus

Pošlite SMS v tvare BW2(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o.

Päť čitateľov odmeníme luxusnou vôňou Montblanc Legend Pour Femme.

 

Patrí do vydania