Módne trendy jeseň 2012 - Kabelkové hviezdy, nesmrteľná koža a iné...

Koža je nadčasová a nestarnúca. Výhody tohto nesmierne kvalitného materiálu si túto sezónu uctili aj módni návrhári a vo svojich kolekciách pripravili krásne jednoduché modely, ktoré vašej postave dokonale ulahodia. Výhodou kože je, že sa nosením prispôsobuje majiteľke a navyše sa vôbec neopotrebúva. Investícia do kúsku z tohto materiálu je teda skoro na celý život. Modely odporúčame vyberať v jednoduchých strihoch, je to záruka, že nikdy nevyjdú z módy.

Krásne kožené kolekcie predstavili Proenza Schouler, Margiela, Jitrois alebo Alexander McQueen. Okrem nadčasového čierneho koženého kabáta odporúčame túto sezónu investovať do čiernej koženej sukne. Krásnu úzku sukňu má vo svojej kolekcii napríklad Neil Barret. Nepohrdnite ani koženými legínsami alebo hladkými nohavicami Steffen Schraut. Vychytávkou sú kožené šaty, ktoré sa s vaším telom dokonale spoja. Elegantný model nájdete v ponuke značky Jitrois. Na záver nezabudnite na kvalitnú čiernu koženú kabelku, ktorú s istotou vynosíte celú zimu. Koža je túto sezónu skrátka povinná výbava a navyše je isté, že ak vyberiete správne, ostane s vami aj tú ďalšiu.

Kabelkové hviezdy

Kabelka na denné nosenie je jedna vec, tá, ktorú použijeme na večernú príležitosť, zase druhá. Túto sezónu sa kabelka považuje za kľúčový prvok večerného „outfitu“, a preto sa návrhári postarali o to, aby dostatočne žiarila. Flitre rôznych farieb a metalické prvky tak dávajú spoločenskej kabelke dokonale vyniknúť. Skúste žiarivý model z dielne Jimmy Choo alebo krásne rôznofarebné modely Dolce and Gabbana.

Viac sa dočítate v septembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania