Len pár dní k dokonalosti

Každá žena je krásna, keď v sebe správnym spôsobom krásu objaví. Pýtate sa, ktorý spôsob naozaj funguje? Dlhoročné skúsenosti a zručnosť tých správnych profesionálov sú najlepší recept ako dosiahnuť bez skalpela všetko, po čom túžite.

Zoznámte sa aj vy s jedinečným a zažitým konceptom MEDINEA,ktorý vám pomôže na ceste za splnením sna o dokonalosti.

Všetko pre vašu postavu a pleť

Štúdio dermatokozmetiky MEDINEA sa zameriava najmä na to, čo klien-tom najviac vyhovuje - služby zame-rané na omladenie pleti a formo-vanie postavy s rýchlym a trvalým účinkom. Nachádza sa v pokojnom a tichom prostredí. Môžete sa spoľahnúť, že po ošetrení nebudete konfrontovaní s pohľadmi okoloi-dúcich. Súkromie a diskrétnosť je zabezpečené tým, že celý priestor je po dobu vášho ošetrenia vyhradený iba pre vás. Tento jedinečný prístup a služby si môžete dovoliť, prekvapia vás aj príjemné ceny.

Pocit dosiahnutia ideálnej postavy je úžasný a zmení Vám život. Doprajte si ho aj Vy.

Štúdio dermatokozmetiky MEDINEA disponuje moderným diagnostickým vybavením, ktoré vás za krátky čas a bezbolestne zanalyzuje. Výsledky analýzy sú odrazovým mostíkom k riešeniu zdravotného či kozme-tického problému a k nastaveniu zoštíhľujúceho programu. Okrem toho, že sa vám podarí efektívne, rýchlo a bez hladova-nia schudnúť, služby Štúdia pre vás týmto nekončia. Poradenstvo a riešenie nesúmernosti postavy, ochabnutej pokožky, vrások, či prípadných kozmetických problémov je samozrejmosťou.Štúdio ako jediné na Slovensku ponúka výnimočné ošetrenie certifikovaným neinvazívnym prístrojom TRIO iShape, ktorý ideálne spája najnovšie technologické poznatky s bezpečnosťou pre maximálny efekt a spokojnosť klientov. Výsledky ošetrení a programu na chudnutie spozorujete takmer okamžite. Slogan „LEN PÁR DNÍ K DOKONALOSTI“ tak vystihuje podstatu Štúdia a výsledky potvr-dzujú jeho pravdivosť.

Spolupráca s odborníkmi

Štúdio dermatokozmetiky MEDINEA úzko spolupracuje s tímom rokmi overených odborníkov z oblasti dermatológie, dermatovenerológie a ďalšími, ktorí pomáhajú vyriešiť váš problém v súvislostiach. V MEDINEA vám nepomôžu len odstrániť nedo-statok, ale hlavne - a to ju odlišuje od „masových“ kliník – vypátrať jeho príčinu a zvoliť postup s plným ohľadom na vaše individuálne potreby.

Podpora lekárov, vysoká odbornosť a náročná klientela sú jednoznač-ným dôkazom kvality.

Viac na stránke www.medinea.sk

 

Patrí do vydania