inneov mánia - Leto plné darčekov, noviniek, zliav a navyše celoročný vernostný program 2 + 1

Leto prichádza a s ním aj innéov mánia. Počas leta chceme byť najkrajšie. Aby sme boli so sebou spokojné, snažíme sa zdravo stravovať, športujeme, dodržiavame pitný režim a používame tie najkvalitnejšie kozmetické prípravky. Starostlivosť o našu krásu môžeme podporiť aj zvnútra vďaka nutrikozmetike innéov. Innéov sú výživové doplnky novej generácie, ktoré účinne pôsobia na zdravie a krásu pokožky zvnútra. Laboratóriá innéov pripravili pre svojich zákazníkov exkluzívnu letnú ponuku.

1. Letné 20 % zníženie ceny všetkých prípravkov v portfóliu innéov a k tomu módny darček k nákupu – inteligentný organizér do kabelky.

2. Novinku innéov proti bunkovému starnutiu si počas leta môžete kúpiť až s 50 % zľavou. Tento prípravok pomáha spomaľovať starnutie buniek tela a pokožky tváre. Obsahuje protizápalový Hesperidín a silné antioxidanty – vitamín C a selén. Po šiestich mesiacoch používania bude vaša pokožka vyzerať o šesť rokov mladšia.

3. Vernostný program 2 + 1 K nákupu akýchkoľvek dvoch prípravkov z portfólia innéov dostanete tretie balenie podľa vlastného výberu ako darček.Tento výhodný nákup môžete uskutočniť až do 31. 12. 2012.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania