Vyhrajte kvetinovo-orientálnu ovocnú vôňu Signorina v luxusnom flakóne!

Signorina je oslavou dievčenského pôvabu prostredníctvom sofistikovanej, trochu drzej, ale sviežej vône. Nová vôňa sa predstavuje v elegantnom a presvedčivom talianskom štýle Salvatore Ferragamo. Je inšpirovaná silným putom, ktoré spája značku Salvatore Ferragamo a trendové mladé ženy s nadčasovou modernosťou, tvorivosťou a trochou odvahy. Signorina, pôvabné talianske označenie, ktoré doslovne znamená mladá žena. Štýlová pravá Talianka, energická a plná života.

Vôňa

Šťavnaté tóny ríbezlí s korenistým dotykom čerstvého ružového korenia dodávajú vôni radostný, veselý nádych. Kvetinové srdce je výsledkom spojenia čerstvého jazmínu, pivónie a ženských tónov ruže. Ľahká krémová konzistencia panakoty spolu s vláčnym pižmom a fascinujúcim pačuli ponúkajú vôni dotyk talianskej elegancie a príťažlivý návykový charakter.

Flakón

Flakón vône Signorina je vyjadrením hravej elegancie a pôvabu. Hranatý dizajn pripomína vzácnu šperkovnicu. Vrchnú časť flakónu zdobí interpretácia ikonickej štýlovej mašle Vara z kolekcií Salvatore Ferragama v dvoch vábivých ružových odtieňoch. Nádherný okrúhly zlatý uzáver obohacuje sofistikovaný dizajn flakónu dotykom irónie. Dievča, Signorina, v reklamnej kampani stelesňuje ikonickú lásku. V úlohe zamilovanej mladej ženy sa predstavuje talianska topmodelka Bianca Balti. Je ženská a svieža, má výraznú osobnosť. Je odvážnou a romantickou interpretáciou mladej hrdinky s dokonalým, štýlovým podpisom Salvatore Ferragamo.

Napíšte nám, čo pripomína flakón vône Signorina značky Salvatore Ferragamo.

5 čitateliek odmeníme touto luxusnou vôňou.

Pošlite SMS v tvare BW3(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o.

Výhercovia budú uverejnení na webovej stránke www.beautywoman.sk koncom mesiaca júla 2012.

 

Patrí do vydania