Novinky GOSH PROFESSIONAL v starostlivosti o vlasy

Dánska kozmetická spoločnosť GOSH COSMETICS uvádza 9 nových prípravkov na starostlivosť o vlasy a vlasovú pokožku GOSH PROFESSIONAL.

Šampón a kondicionér pre väčší objem vlasov

s obsahom špeciálnych proteínov, ktoré podporujú objem a hustotu vlasov. Dodávajú vlasom pružnosť, silu a dlhotrvajúci objem. Kondicionér je navyše obohatený aj o olej z maslovníka, proteíny a provitamín B5 na vyhladenie, ošetrenie a hydratáciu vlasových vlákien.

Šampón a kondicionér na poškodené vlasy

Šampón jemne čistí, vyživuje a revitalizuje suché, poškodené a chemicky upravované vlasy. Poskytuje vysušeným vlasom intenzívne zvláčnenie, potrebnú výživu a posilnenie, takže sú na pohľad aj na pocit zdravšie, majú krajší lesk a ľahšie sa upravujú. Obsahuje ceramidy, pšeničný proteín a provitamín B5. Luxusný kondicionér na výživu a obnovu energie suchých, poškodených a chemicky upravovaných vlasov. Vlasy ošetruje, revitalizuje, poskytuje im zvláčnenie, potrebné látky a posilnenie pre zdravý vzhľad a pocit, krajší lesk a poddajnosť. Obsahuje ceramidy, olej z maslovníka, pšeničný proteín a provitamín B5.

Viac sa dočítate v čísle júl - august Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania