Novinky zo sveta módy

Ikonická značka, ktorá reprezentuje dokonalú eleganciu a šarm, svojich fanúšikov opäť prekvapila. Začiatkom mája v slnečnom Saint Tropez otvoril Chanel špeciálny pop-up store alebo krátkodobý butik. Obchod totiž bude zákazníkom k dispozícii len v rozmedzí niekoľkých mesiacov. Mimoriadnosť obchodu je v tom, že sa nachádza v krásnych priestoroch elegantného hotela Le Mistraleé. Hotel z roku 1850 sa nachádza takmer v centre Saint Tropez a je v ňom 10 izieb s rôznorodým interiérom.

Dekoráciu štýlového butiku, ktorý stelesňuje dokonalú eleganciu, si zobral na starosť hlavný dizajnér značky, sám Maestro Karl Lagerfeld so svojím prípravným tímom. A výsledok je naozaj jedinečný! Ak sa teda v lete chystáte na francúzsku riviéru, originálny obchod určite navštívte. Nevieme totiž o inom, ktorý by vám ponúkol možnosť relaxu pri privátnom bazéne či v luxusných záhradách. Chanel butik vám to však toto leto s radosťou umožní. A to ste ešte nevideli tú krásnu letnú kolekciu...

Tvárou Chanel No 5 bude muž!

Legendárna vôňa Chanel No 5 má novú tvár. Po herečkách ako Nicole Kidman, Catherine Denevue, alebo Audrey Tatou, hviezdne miesto zaujme po prvýkrát v histórií značky muž. Stelesnenie mužskej príťažlivosti a elegancie, Brad Pitt, bude novou tvárou vône, ktorú Madame Chanel v roku 1937 dokonca propagovala sama. Vôňa, ktorá sa už desiatky rokov úspešne drží v špičke medzi parfumami, tak predstaví novú stratégiu, keď jej čaro nebude reprezentovať známa žena, ale muž. 48-ročný herec tak bude zároveň hlavnou hviezdou reklamného spotu, ktorý sa bude podľa aktuálnych informácií nakrúcať v Londýne. Hoci sme u jednej z najznámejších vôní sveta boli doteraz zvyknutí na ženy, málokto pochybuje o tom, že charizmatický herec eleganciu a predajnosť parfumu neposunie do iných výšok. Veď ktorá z vás by sa nechcela pri výbere parfumu inšpirovať pohľadom na Brada Pitta?

Viac sa dočítate v júnovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Autor
Nina Gašparíková
Patrí do vydania