Horoskopy

Horoskopy

JÚN 2012

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Aj keď sa darí a všetko ide dosť rýchlo a akčne, nájdite si v priebehu mesiaca čas na to, aby ste si vyčistili hlavu od myšlienok. Je jedno, ako to urobíte, ale je to veľmi dôležité. Aj mozog potrebuje oddych.

Láska: Obdobie, keď sa skôr vyjasnia a zlepšia vzťahy bez vášho tlaku alebo pripomienok. Dovoľte, nech sa usporiadajú veci samy svojím vlastným tempom. Je to možné, tak prečo to neskúsiť.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Nastáva obdobie usilovnej práce a pomalých krokov. Býčia dôslednosť a trpezlivosť vám teraz veľmi pomôže. Naštartujte ju a nenechajte sa nikým naháňať. Dôležité veci potrebujú svoj čas. A vy to viete najlepšie.

Láska: Vo vzťahu by ste mali mať pekné obdobie a lásku bude podporovať vaše jasné stanovisko. Opäť vám pomôže vaša prirodzenosť pokojného jednania a schopnosť užívať si príjemné veci dosýta.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Mierne spomalenie, ktoré budete vnímať ako obmedzenie alebo stratu. Viac sa zamerajte na to, čo je v týchto podmienkach možné, a posilňujte svoje presvedčenie, že sa to zas pohne, i keď to chvíľu potrvá.

Láska: Budete mať sklon byť viac sarkastické než vtipné. Vyplýva to z potlačeného strachu, ktorý zakrývate možno aj pred sebou. Čím skôr identifikujete príčinu svojich negatívnych pocitov a vyrovnáte sa s nimi, tým skôr sa vráti váš humor.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Ak ešte nie ste úplne vo forme, možno ste stále myšlienkami pri tom, čo už nefunguje, neprináša žiadny efekt iba smútok. Ak je to tak, potom sa už prestaňte obzerať do minulosti, posledný raz sa vyplačte a urobte bodku.

Láska: A teraz si užívajte všetko krásne, čo vám partner a život prinesie. Strávte spolu čo najviac pekných chvíľ, keď sa nebudete baviť o povinnostiach a starostiach. Tie nakoniec nikam neutečú, ale vaše puto môže oslabnúť.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Ženskosť, ženskosť a ešte raz ženskosť. Keď sa sústredíte na to, čo je vo vás ženské, a urobíte z toho poklad, nie záťaž, bude to z vás sršať na míle. Zistíte, že máte dar, ktorý je potrebné rozvíjať a používať. Potom necháte mužov takých, akí sú, a skončí sa nezmyselná rivalita. Buď sa budete dopĺňať, alebo celý život biť.

Láska: Aj vo vzťahu by ste mali využívať citlivosť a jemnosť. Nejde o precitlivenosť. Citlivý prístup obsahuje aj jednoznačnosť a úprimnosť. Že sa to nedá? No keď myslíte. A už ste to vyskúšali?

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Teraz sa obzrite do minulosti a bez zbytočnej kritickosti spočítajte svoje úspechy a dosiahnuté ciele. Prijmite ich také, ako sa podarili, poďakujte si za ne a prestaňte sa trápiť tým, že to nedopadlo presne tak, ako ste si predsavzali.

Láska: Aj vo vzťahu ste prešli mnohými skúsenosťami. Je na čase rozhodnúť sa vstúpiť do ďalších, ktoré vás posunú k inej kvalite spolužitia. A nie je vylúčené, že to bude s terajším partnerom.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Dostanete sa do situácie, keď sa buď ubránite tlaku okolností a zostanete pevne stáť na svojom mieste, alebo vás tá presila zmetie. Silu vám môže dodať jasné stanovisko a vnútorné presvedčenie o svojom postoji.

Láska: Viac sa dostane do popredia rodina než vy dvaja, ale hlavne to, ako ste ju dokázali či nedokázali stmeliť a vytvoriť ozajstné rodinné zázemie, bezpečie. Pokiaľ ste čerství novomanželia, tak je to najlepšie obdobie položiť základy pevnej a láskyplnej rodiny.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Ktorú svoju schopnosť v rámci pracovnej oblasti si najviac ceníte? Doceňuje ju aj váš šéf? Ako by ste ju mohli ešte využiť alebo vylepšiť? Postarajte sa o svoju kvalitu a potom ju sebaisto ponúknite tam, kde si ju budú ceniť.

Láska: Aj v láske by teraz malo byť jednoduchšie vytvárať skutočné hodnoty, z ktorých môžete čerpať obaja. A keď už sa pre niečo máte rozhodnúť, tak nie na polovicu. To radšej nerobte nič.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Ak máte potrebu hrnúť sa rýchlo ďalej a ďalej, najprv sa ubezpečte, že to, čo teraz máte, je zabezpečené a stabilizované. Celkom prospeje, ak si uložíte financie do rezervy.

Láska: V tomto období potrebujete vidieť perspektívu vzťahu do budúcnosti. Ak nie je, radšej to skončite, než by ste mali čakať, že možno časom sa to zmení. Teraz je škoda plytvať časom, ibaže by vám to takto vyhovovalo.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Dve možnosti a neviete si vybrať? Preskúmajte motív, ktorý vás k nim doviedol. Ak ho zmeníte a sústredíte sa naň, možno nájdete tretiu možnosť, ktorá bude omnoho lepšia a zaujímavejšia než tie dve predtým.

Láska: Aj teraz treba spoločne ťahať za jeden povraz, nemal by každý ísť po vlastnej osi sám za seba. V určitých veciach je to v poriadku v tom, čo je spoločné, no teraz to nebude robiť dobrotu.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Keď už máte prehľad o tom, v čom ste sa znenazdajky ocitli, posuňte sa bližšie k ľuďom, ktorí sú okolo vás, a ponúknite spoločný postup. Dokážete to hravo a ľahko. Váš nadhľad a osobný príklad je pre nich motiváciou.

Láska: Aj vo vzťahu teraz dokážete ľahko a príjemne usmerniť konflikty tak, aby sa našlo spoločné prijateľné východisko a aby po nich nezostali zamračené a nazlostené tváre.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Sú v živote obdobia, keď používame na dosiahnutie svojich cieľov iba logiku a rozum. Hlavne v ťažkých obdobiach. Ale teraz to tak nie je a k tomu rozumnému prístupu je potrebné doložiť aj svoje srdce. Proste nestačí byť iba rozumné, ale musíte byť aj šťastné. Rozum necíti šťastie. Srdce áno.

Láska: Tu sa dokážete viac sústrediť na praktické stránky spolužitia, a dokonca je to príjemné. Hlavne pre tie z vás, ktoré s partnerom spája láska a nielen deti, povinnosti alebo zvyk.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania