Získajte ideálnu pleť s IDEALIOU od Vichy!

Túžbou každej ženy v každom veku je mať ideálnu pleť. Pod ideálnou pleťou si predstavujeme pleť bez výrazných vrások, pigmentových škvŕn, pleť s rovnomerným povrchom, so zjednoteným tónom a jasom. Vďaka neustálym vedeckým výskumom v kozmetickom priemysle a na základe poznatkov získaných od žien priamo z intímneho prostredia ich kúpeľní výskumný tím L´Oréal dokázal identifikovať nové trendy vývoja v oblasti krásy a starostlivosti o pleť. Všetky ženy túžia po pleti bez jedinej chyby, po ideálnej pleti.

Dnes ženy očakávajú od svojej pleti viac. Vnútornú, živú, výraznú a dlhotrvajúcu krásu, ktorá pramení zo zdravia pleti. Donedávna patrili vrásky a strata pevnosti pleti medzi hlavné prejavy starnutia, ktorých sa ženy pri pohľade do zrkadla najviac obávali. Dnes sa však objavujú nové kritériá posudzovania mladistvého vzhľadu pleti. Ide nielen o vrásky, ale aj o povrch pleti, ktorý by mal byť čo najviac vyhladený (bez viditeľných pórov a nerovností) a jej odtieň, ktorý by mal byť zjednotený (bez začervenania a pigmentových škvŕn).

Čo všetko negatívne vplýva na našu pleť?

Vek, stres, únava, každodenná záťaž, znečistené ovzdušie.

Aký to má vplyv na zmeny na našej pleti?

Spomaľuje sa prirodzený proces obnovy pleti a schopnosť regenerácie pokožky.

Syntéza melanínu, prirodzeného kožného pigmentu, je nepravidelná. Mikrocievky sa menia na veľmi kréhké. Bunky sa dezorganizujú. Dochádza k narušeniu pokožky vo všetkých vrstvách od dermis až po epidermis. Pleť postupne stráca svoj ideálny vzhľad. Povrch pleti hrubne, dochádza k zväčšeniu pórov, pleť stráca zjednotený vzhľad, objavujú sa pigmentové škvrny a cievne nedostatky. Odtieň pleti je mdlý, objavujú sa prvé vrásky, ktoré sa časom prehlbujú.

IDEALIA

Po piatich rokoch výskumu a dvoch podaných patentoch prichádzajú Laboratóriá L´Oreál s jedinečnou inováciou. Nový krém od Vichy IDEALIA dodá vašej pleti vyhladený povrch, zjednotený odtieň a zjemnenie vrások. Zdrojom ideálneho vzhľadu pleti je jej zdravie hlboko pod povrchom. Na jeho dosiahnutie Vichy objavilo kombuchu, účinnú aktívnu látku získanú unikátnym biotechnologickým procesom, ktorá nielen bojuje proti vráskam, ale v prvom rade napomáha ideálnej pleti. Má klinicky preukázanú účinnost, obnovuje pleť vrstvu po vrstve na všetkých úrovniach, bunkovej, pigmentovej aj cievnej. Zrýchľuje schopnosť regenerácie a obnovy pleti, vyhladzuje ju a sťahuje póry. Bojuje proti nepravidelnej produkcii melaninu zjednocuje odtieň a navracia jej mladistvý jas. Redukuje začervenanie a pigmentové škvrny, pleť rozžiari. Bojuje proti strate pružnosti pleti a brzdí tvorbu vrások.

Nový krém IDEALIA od Vichy má príjemnú textúru, jemnú ružovú farbu a príjemnú parfumáciu vône bielych kvetov s tónmi dreva. Je vhodný pre všetky typy pleti aj pre citlivú pleť, pre ženy vo veku od 20 do 60 rokov, je hypoalergénny, bez parabénov. Je obohatený o upokojujúcu a regenerujúcu termálnu vodu z Vichy.

 

S novým krémom od Vichy IDEALIA bude vaša pleť hladká, farebne zjednotená, bez výrazných vrások.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania