Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Čaká vás nejaká úloha, ktorá si bude vyžadovať vašu ochotu podieľať sa s inými na jej splnení. Aby vás to bavilo ešte viac, pridajte k tomu kus tvorivosti a ochoty ostatných motivovať k spolupráci.

Láska: Vzťahy prejdú určitou skúškou. Možno budete musieť prevziať viac zodpovednosti do budúceho spoločného života alebo sa rozhodnete, že ešte nie je čas na vážne záväzky. Naozaj?

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: V tomto období si dajte veľký pozor na to, komu čo poviete a či si naozaj stojíte za tým, čo ste vyslovili. Nesľubujte to, čo sa vám nedá alebo nechce splniť. Takisto sa nenechajte z ľútosti alebo súcitu navliecť do niečoho len kvôli dobrému menu. Hovorte vtedy, keď to má naozaj význam.

Láska: Pravdepodobne budete mať potrebu aktívne utvárať vzťah podľa svojich predstáv. Môžete mať tendenciu viesť aj partnera tam, kam potrebujete, len nezabudnite na to, že vaše snaženie by mala motivovať láska.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Pomerne úspešné obdobie, budete sa zrejme venovať viacerým záujmom, ale to by ste mali zvládnuť „ľavou zadnou“. Flexibilita je vaša silná stránka a radosť z toho, že sa udalosti hýbu a okolo vás to žije, je správna odmena.

Láska: Ak sa niečomu vo vašom vzťahu vyhýbate, potom vám toto obdobie nachystá nepríjemné prebudenie z ilúzie. Budete sa musieť dívať priamo do očí tomu, čo ste nechceli vidieť. Pri vstupe do nového vzťahu trochu spomaľte, aby ste v tej rýchlosti neprehliadli niečo, čo vám o pár týždňov nemusí byť pochuti.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Všetko, na čo sme si zvykli, sa jedného dňa buď vyčerpá, alebo stratí svoje opodstatnenie. Takže sa postarajte, aby koniec bol dobrý a začiatok nového obohatený radosťou z nových možností, ale nie smútkom za minulosťou.

Láska: Láska a rozhodnutie. Ako to súvisí? Nuž aj tak, že rozhodnúť sa pre lásku niekedy vyžaduje obrovskú dávku odvahy. Dovolíte, aby vás skutočne milovali? A dovolíte si lásku aj dávať? Nie sa pre ňu obetovať, ale žiť ňou.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Pocvičte si v tomto období rovnováhu medzi výdajom a príjmom. Zistite, ktorá oblasť vášho života trpí jednostrannosťou alebo nevyváženosťou, a postarajte sa o nápravu. Možno to nebude zábavné, ale na tomto princípe rovnováhy stojí všetko vo vesmíre. A my nie sme výnimkou.

Láska: Určitá namrzenosť spôsobená drobnými, ale častými poznámkami, ktoré zaváňajú kritikou vašich nedostatkov, sa môže premeniť na slušnú erupciu malej sopky. Ale kto to potom bude upratovať?

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Niečoho máte plné zuby a nie a nie sa z toho vyvliecť. Čo je veľa, to je veľa. Buď sa necháte úplne otupiť a vzdáte to, alebo si priznáte, že už je načase sa pohnúť iným smerom.

Láska: Vo vzťahoch sa vyjasňuje a opäť sa pomaly dostáva k slovu jemnosť, ale aj nostalgia a spomienky na minulosť. Nemusíte opakovať staré príjemné rituály, radšej tú peknú minulosť použite na inšpiráciu pre prítomnosť.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: V určitej situácii pre vás bude lepšie, keď budete nečitateľné pre tých, ktorí na váš úkor budú chcieť profitovať. Možno to nebude pre vás príjemné, ale proti tomuto typu ľudí iná ochrana nie je.

Láska: Naopak, vo vzťahu je teraz akékoľvek divadlo iba zamotávaním sa do ilúzie, ktorá môže narásť do takých rozmerov, že sa tam obaja stratíte. Stojí za to tá fasáda, keď sa pod ňou nedá dýchať?

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Pokračuje akčné a náročné obdobie. Ak niečo budujete, tak ste zrejme vo svojom živle a máte prehľad o všetkom, čo treba, i keď vás to stojí kopec energie. Ale zas ten výsledok za to stojí. Sem tam si aj oddýchnite.

Láska: Aj keď sa chcete vyhnúť bolesti tým, že už si nikdy k sebe nikoho tak blízko nepustíte, možno práve týmto prístupom premrháte šancu na lásku. Aj pôrod bolí. Ale rozhodnete sa preto nemať deti?

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Aký má zmysel to, čo robíte? Ak ste nad tým ešte nerozmýšľali, tak vás udalosti k tomu prinútia. Ak neveríte tomu, čo robíte, a je to len z núdze cnosť alebo prevzaté, možno nanútené správanie, je tu príležitosť priblížiť sa tomu, čo a kto naozaj ste.

Láska: Tento mesiac sa vo vzťahoch pohne niečo veľmi dôležité dopredu. Buď si nájdete partnera, alebo sa rozhodnete vykročiť za svojou láskou aj do zahraničia, alebo si len urobíte jasno v tom, či a ako pokračovať v doterajšom vzťahu.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Po dlhšom čase môžete vidieť ďalej do budúcnosti a postaviť si ďalšie míľniky na ceste vpred. Viac možností než obmedzení. Tak si dobre vyberte.

Láska: Každý túži po slobode a voľnosti, hlavne vtedy, keď je príliš obmedzovaný a zaťažovaný povinnosťami. Vy viete, čo je to zodpovednosť. A určite nájdete spôsob, ako skĺbiť zodpovednosť a slobodu. Alebo nie?

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Udalosti, ktoré sa v práci vyskytnú, vás postavia pred nevyhnutnosť zmeniť svoje doterajšie stanoviská. Možno sa ocitnete na neistej pôde, ktorú ešte nepoznáte, ale veľmi rýchlo sa v nej zorientujete a nájdete si to svoje.

Láska: Priam až víťazstvo na každom kroku. Čo je pre vás víťazstvo? Schopnosť riešiť problémy, keď nastanú? Alebo keď vidíte, že všetko alebo aspoň väčšia časť investovanej energie sa vám vracia v podobe spokojnosti?

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Stretnete sa s bezohľadnosťou alebo podlosťou okolia. Samozrejme, že vás to nenechá chladnými. Obráňte sa, ako najlepšie viete. A ešte niečo – neplánujte žiadne zmeny. Počkajte s nimi aspoň mesiac.

Láska: Ak vám záleží na vzťahu s partnerom, mali by ste toto obdobie využiť na prehĺbenie porozumenia a neplytvať časom na kritiku a odsudzovanie jeho vlastností. Radšej nájdite spôsob, ako ho motivovať, nie ako ho potopiť v jeho vlastných chybách.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania