Dodajte svojej pleti energiu, zdravie a krásu

Je úplne jedno, koľko máte rokov, skôr či neskôr príde čas, keď vašej pleti začne chýbať kondícia, stratí jas, pevnosť i pružnosť a k vejárikom vrások okolo očí pribudnú ďalšie a oveľa hlbšie vrásky. Pribúdajúci vek, hormonálne zmeny, slnečné žiarenie, znečistené životné prostredie, životný štýl a v neposlednom rade gény a dedičnosť sú faktory, ktoré sa odrážajú na našej pleti v podobe vrások, liniek a iných zmien.

Koenzým Q10

Na kvalitu a celkový vzhľad našej pleti má mimoriadny vplyv dostatok spánku, strava bohatá na antioxidanty, ktoré účinne chránia bunky proti príznakom starnutia. Dôležitým antioxidantom je koenzým Q10, ktorý je vhodné užívať vnútorne a tak dodať dostatok energie celému nášmu organizmu najmä počas jarných mesiacov. Koenzým Q10 je elixír mladosti, je neoddeliteľnou súčasťou bunkového energetického metabolizmu, bez neho nedokážu bunky produkovať energiu potrebnú na aktivity, ktoré prebiehajú vo vnútri tela. Koenzým Q10 vplýva na krásu a zdravie pleti, na jej regeneráciu a zaistenie neustálej obnovy kožných buniek.

NIVEA VISAGE Q10 - energia pre vašu pleť

Kozmetické prípravky NIVEA obsahujú ošetrujúci komplex s biotechnologicky vyrábaným koenzýmom Q10 s pleti identickou štruktúrou. Výhradne pre značku NIVEA je vyrábaný v celosvetovo najčistejšej kvalite (>99,7 %). Plne sa vstrebáva a funguje i v hlbších vrstvách pokožky, pri pravidelnej starostlivosti prípravky s koenzýmom Q10 stimulujú biologické funkcie kože, podporujú jej schopnosť regenerovať, predchádzajú starnutiu kože a redukujú vrásky. Nové krémy NIVEA VISAGE s koenzýmom Q10 sú obohatené o kreatín, mikropeptid, ktorý sa prirodzene vyskytuje v každej bunke nášho tela a stimuluje tvorbu kolagénu, ktorý tvorí približne 80 % našej pleti, dáva jej štruktúru a pomáha udržovať jej pevnosť.

Viac sa dočítate v aprílovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania