Hory a jazerá poskytujú aktívny relax

Krásy prírody, hory a jazerá vždy priťahovali turistov a dovolenkárov. A keď chcete navyše stráviť zaslúžené dni voľna aktívne, s množstvom zážitkov z poznávania, ale zároveň plné relaxu a pohody, práve ste si vybrali!

Najnovší katalóg CK SATUR Hory a jazerá 2012 vám ponúka turisticky atraktívne a príťažlivé lokality na Slovensku a v zahraničí. Voľný čas môžete zasvätiť svojim obľúbeným relaxačným činnostiam, ako sú vysokohorská turistika, cykloturistika, člnkovanie alebo iné športové aktivity či wellness. Pre deti sú atrakciou akvaparky, prírodné kúpaliská, jaskyne, jazda na koni a hotel Gold v Terchovej prevádzkuje dokonca vlastnú minizoo. Nemenej zaujímavostí ponúkajú Čechy. Vydajte sa do Českého raja, ktorému bol pridelený status Geopark UNESCO, na severnú a južnú Moravu alebo južných Čiech ponúkajúcich nezabudnuteľné zážitky pre vodákov a rybárov. Rakúsko je rajom pre fanatikov na dvoch kolesách a cyklistické cesty a trasy nemajú v rámci európskych krajín konkurenciu. Kedy ste sa naposledy kúpali v pitnej vode? Rakúsko ponúka jazerá na kúpanie s vodou, ktorej kvalita je rovnaká ako kvalita pitnej vody z priezračných lesných potokov. Mnohé rakúske hotely ponúkajú pre rodiny s deťmi služby all inclusive alebo Sommercard s množstvom zliav u zmluvných partnerov. Turisti vyhľadávajú aj tzv. „maďarské more“ Balaton, ktoré je najväčším jazerom strednej Európy. Alebo sa vydajte za agroturistikou do talianskeho Toskánska a zoznámte sa s bohatou históriou miest, ako sú Florencia, Pisa a pod., obdivujte najväčšie a najkrajšie talianske jazero Lago di Garda a ochutnajte nezabudnuteľnú miestnu kuchyňu. Novinkou v ponuke Saturu je aj slovinský Bled, klimatické a termálne zdravotné centrum uznávané medzinárodne vyše storočia, vzdialené len 440 km od Bratislavy.

Informácie o kompletnej ponuke nájdete na www.satur.sk alebo priamo v CK! Call Centrum 0850 333 333 (Po-Pia: 9.00 – 20.00) ponuky@ba.satur.sk

 

Patrí do vydania