Nové vône

Aj vy už cítite jar a potrebujete vymeniť zimnú vôňu za niečo svieže a povzbudzujúce? Neváhajte a vyberajte. Nebudete to mať vôbec jednoduché.

 

1. Vašu obľúbenú šťavnatú vôňu Chance Eau Fraiche od CHANEL, ktorá srší energiou a radosťou zo života môžete mať teraz stále pri sebe. Jednoducho aj vo vrecku, alebo v malej kabelke. Ideálne balenie Twist and Spray s dvomi náhradnými baleniami, 3 x 20 ml, 81 €. Ak ste romantička a zamilovala ste sa do Chance Eau Tendre, taktiež si ju môžete vychutnať v tomto veľmi pohodlnom balení Twist and Spray, 3 x 20 ml, 81 €. A ešte pred nanesením vašej obľúbenej vône sa môžete osviežiť jemne parfumovaným sprchovým gélom, Chance eau Tendre, cena 43 € a zahaliť pokožku tela do telového hydratačného mlieka Chance Eau Tendre, alebo Chance Eau Fraiche. Cena, 49 €.

 

2. Esencia leta – žiarivá a pestrá ako koral, tekutá ako voda, v ktorej je život, vzdušná ako vôňa dozrievajúcich pukov a ovocia – je vyjadrená v lahodných tónoch Omnia Coral, BVLGARI

 

3. Lalique Nilang odhaľuje originálne dielo Gérarda Anthonyho, ktorý si túto vôňu vysníval a vytvoril tak pôsobivú, akvaticko-orientálnu elegantnú vôňu. Pre koncentrovanú vôňu Extrait de Parfum Lalique vytvoril nový flakón. Okrúhla a zmyselná krištáľová guľa je noblesne ozdobená dvomi rozkvitnutými lotosovými kvetmi. Poprepletané lupienky kvetov vytvárajú buket, ktorý splýva v jedinej stonke objavujúcej lahodný nektár. Krištáľový flakón je fúkaný, uzáver je vyrobený tradičnou technikou stláčania, ktorá si vyžadovala spoluprácu piatich majstrov sklárov.

 

4. Signorina je oslavou dievčenského pôvabu prostredníctvom sofistikovanej, trochu drzej, ale sviežej vône. Nová vôňa sa predstavuje v elegantnom a presvedčivom talianskom štýle Salvatore Ferragamo. Je inšpirovaná silným putom, ktoré spája značku Salvatore Ferragamo a trendové mladé ženy s nadčasovou modernosťou, tvorivosťou a trochou odvahy.

 

5. Nová vôňa ESCADA Island Kiss predstavuje nezabudnuteľný pôžitok zo slnkom zaliatych pláží. Hrejivej, modernej a opojnej vôni dominujú slnečný akord z tropického ovocia a orientálne kvetinové tóny.

 

6. Nová vôňa Pure DKNY Verbena je svieža citrusová vôňa, ktorá je súčasťou charitatívneho projektu CARE, na podporu chudobných žien v Afrike. DKNY poskytne finančný dar na podporu projektu Access Africa.

 

7. Nina Ricci predstavuje ďalšiu úspešnú limitovanú edíciu Nina Fantasy. Nová vôňa je inšpirovaná rozprávkovým svetom a Kawaii štýlom. Základom tohto štýlu sú doplnky. Žiadna malá sponka a jedna gumička vo vlasoch, tu sa to počíta v desiatkach. Čím viac doplnkov, sponiek či plyšákov máte na sebe či pri sebe, tým viac ste „kawai “. Fantázii sa medze nekladú, môžete si taktiež vylepšiť mobil, topánky, čelenky, prosto všetko. Jednou z najčastejších farieb kawaii je práve ružová, rovnako ako nová Nina Fantasy.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania