Novinky VICHY

Spevňujúca a vyhladzujúca starostlivosť

Na starnutie pokožky u žien vplýva pokles hormonálnej aktivity. Pokožka sa vysušuje, uvoľňuje a vráskavie. Stráca svoju hutnosť. Strata vnútornej výplne pokožky je spojená so spomalenou lymfatickou aktivitou a nehybnosťou pleti počas spánku, spôsobuje jej postláčanie. Po prebudení sú črty tváre ochabnuté, pleť zostáva takáto ešte niekoľko hodín. Tento jav postláčanej pleti po prebudení u žien po 45. roku života spôsobujú dva negatívne faktory: chýbajúce väzivo - úbytok kožných vlákien a nedostatočná cirkulácia telových tekutín - spomalené lymfatické prúdenie.
Laboratóriá VICHY prinášajú riešenie na spevnenie a vyhladenie pleti na tvári a krku prostredníctvom prípravku NOVADIOL NOČNÝ s Fytoflavonom. Fytoflavon obnovuje bunkovú štruktúru pokožky a navracia pleti hutnosť.

50 ml, 1200 Sk

Korekcia mimických vrások

Doteraz sme poznali tri typy starnutia pleti: biologické, hormonálne a fotostarnutie. K týmto trom známym typom starnutia pleti pribudlo myostarnutie, ktoré je spôsobené prirodzenými, neustále sa opakujúcimi mimickými pohybmi tváre. Vyvoláva prvé vrásky a predurčuje ich morfológiu (tvorbu, umiestnenie a počet). Tieto známky starnutia pleti sa prejavujú už od 30. roku veku a začínajú byť viditeľné: vrásky na čele, medzi obočím, okolo očí, výrazná nosová ryha.
Riešenie prináša novinka od Laboratóriá VICHY. Korekčný krém proti mimickým vráskam MYOKINE s Adenoxinom, aktívnou látkou, ktorá uvoľňuje sťahy buniek v pleti, čím viditeľne vyhladí a redukuje vrásky. Ľahká, nemastná, rýchlo sa vstrebávajúca textúra s veľmi jemnou vôňou. Prípravok je vhodný na všetky typy pleti.

50 ml, 1100 Sk

Odličovanie citlivej pleti

Čistenie a odličovanie pleti patrí medzi hlavné príčiny podráždenia citlivej pleti. Citlivá pokožka má oslabenú obranyschopnosť kožnej bariéry. Je priepustnejšia, a preto viac reaguje na agresívne vplyvy povrchovo aktívnych látok, konzervačných látok a alkoholu, ktoré sú súčasťou bežných odličovacích prípravkov. Tento typ pleti sa vyznačuje sčervenaním, svrbením, nepríjemnými pocitmi sťahovania. Laboratóriá VICHY vyvinuli vynikajúcu pleťovú vodu, ktorá vám zabezpečí veľmi spoľahlivé a príjemné čistenie pleti.
ODLIČOVACIA MICERÁLNA VODA na citlivú pleť a oči dokáže jedným pohybom dokonale zachytiť nečistoty a líčidlá bez potreby nadmerného trenia, ktoré by mohlo pleť podráždiť. Pleť, oči i pery sú dokonale odlíčené a čisté.
Vďaka vysokému obsahu extraktu z ruží, ktorý je bohatý na Phytophenol, sa citlivá pleť výrazne a dlhodobo upokojí.

300 ml, 440 Sk