Pret - a - Porter rafinované vône


Oblečte sa v módnom štýle Pret-a-Porter a svoju dokonalú úpravu zakončite úplne novou vôňou Pret-a-Porter by LOOK MODELS.


V tomto okamihu získate sebavedomie svetoznámych a najžiadanejších modeliek agentúry Look Models: Viery Schottertovej, Petry Kvapilovej, Zuzany Buchwald, Anny Tokárskej a Daniely Bachmačovej, ktoré spolupracovali so spoločnosťou COTY pri vytváraní dizajnu balenia dokonalej značkovej vône. Preneste sa do sveta modelingu, krásnych dievčat, slávy, bohatstva, večierkov a nádherných šiat... Každá z nás chce mať aspoň kúsok tohto lesku na dosah ruky.
Teraz si to všetko môžete dopriať s úplne novou vôňou Pret-a-Porter by Look Models.
Módne kolekcie Pret-a-Porter, špeciálne navrhnuté pre každodenné nosenie - do práce, do školy, na voľný čas s priateľmi - môžete doplniť vôňou Pret-a-Porter, ktorá je taká istá, výnimočná a jedinečná, avšak navrhnutá tak, aby ženy sprevádzala každý deň a pri každej príležitosti, nielen pri tých výnimočných.
Nová vôňa Pret-a-Porter by Look Models je veľmi rafinovaná. V prvom momente odhaľuje jemnú vôňu citrusov s nezameniteľnými tónmi grapefruitu, zeleného čaju a bergamotu. Po niekoľkých minútach vás očarí závan čerstvých ruží a čiernej ríbezle. Je to vôňa svieža, ideálna pre mladé ženy. Vôňa je zabalená v striebornej metalickej krabičke, doplnenej jemnou oranžovou, na ktorej sa objavuje ženský profil v negatíve. Je to tvár Viery Schottertovej, slávnej supermodelky. Klasický a tvarom jednoduchý flakón so strieborným uzáverom ukrýva v sebe vôňu oranžovej farby.
Zuzana Buchwald, vychádzajúca hviezda modelingu, ktorá kráčala na mólach pre dizajnérov ako Prada, Versus, Luella Bartley a ktorá sa objavila na najnovších stránkach prestížnych časopisov, povedala, že keď použila vôňu Pret-a-Porter, dostávala komplimenty "ako dobre vonia". Viera Schottertová zase povedala, že sa k nej "muži zbiehali ako mravce na cukor".

"Keď som sa zoznámila so spevákom Usherom, mala som na sebe Pret-a-Porter." A on povedal: "Baby, výborne vyzeráš, ale voniaš fantasticky."

Ďalšie informácie