Zahaľte svoju pleť do zlata!

Luxusné salónne ošetrenia Beauty Creation s kozmetikou Juvena sú výnimočné individuálnym prístupom kozmetičky k potrebám pleti v spojení s účinnosťou a silou prípravkov Juvena. Či už je to jedinečná masáž krištáľmi, ktorá pôsobí na pleť uvoľňujúco a pripraví jú na ďalší krok v ošetrení, alebo textilná maska napustená technológiou Skin Nova SC Technology, ktorá má schopnosť viditeľne a citeľne zlepšiť kvalitu pleti, podporiť jej sviežosť a žiarivosť. Masáž ultrazvukovým aplikátorom, ktorý pracuje na princípe vibrácií v spojení s miernym hrejivým efektom podporuje metabolizmus pleti, dodáva jej sviežosť, žiarivosť a zvyšuje mikrocirkuláciu.

Exkluzívne ošetrenie Master Treatment

Do nového konceptu Beauty Creation patrí exkluzívne ošetrenie Master Treatment, absolútny luxus a rozmaznávanie pleti. Jeho súčasťou je okrem bežného ošetrenia aplikácia lístkov 24-karátového zlata, ktoré sa do pleti vpravujú špeciálnym postupom – Master masážou. Zlato dodáva pleti žiarivosť, rozjasňuje ju, upokojuje a ozdravuje. Pleť je po Master ošetrení hladká, jemná, rozjasnená. Linky a vrásky sú potlačené, pevnosť a pružnosť obnovená, pleť žiari vitalitou a energiou. Efekt ošetrenia podporuje aj vhodná domáca starostlivosť s Juvena Master Cream a Juvena Master Cream Eye&Lip.

Expresné miniošetrenia Gold Glam Treatment

Pre dámy, ktoré potrebujú okamžitý efekt, ponúka Juvena miniošetrenie Gold Glam Treatment, v ktorom sa kladie dôraz na aplikáciu zlatých lístkov. Ošetrenie je vhodné pre všetky tipy pleti. Miniošetrenie dodá pleti žiarivosť, atraktívny vzhľad, energiu a vitalitu. Pleť je oddýchnutá, vyhladená a úžasne hebká. Toto ošetrenie je ideálna pre náročné a zaneprázdnené ženy, ktoré hľadajú maximálny efekt za minimálny čas.

 

Patrí do vydania