Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Už ste zas vo svojom tempe, vaša aktivita prináša svoje plody a úspech je na vašej strane. Ak ste čakali na vhodný čas s nejakým plánom alebo akciou, teraz je presne ten moment, keď máte víťazstvo na dosah.

Láska: Naďalej trvá obdobie opatrnosti a pomalého postupu. To, čo potrebujete teraz pri svojej akčnej povahe zvládnuť, je – splývať s prúdom. Pokojne a nenásilne.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Možno bude lepšie, ak si predsa len vyberiete jednu z možností, ktoré sa ponúkajú. Zotrvávať v čakaní na lepšiu príležitosť by vás mohlo zastaviť na dlhší čas, než vám bude príjemné.

Láska: Dostanete sa do situácie, keď sa budete musieť vzdať svojej predstavy o najlepšom riešení situácie s partnerom. Pravdu sa teraz nedozviete a záleží na vás, či sa aj vy zapojíte do utajovania pohnútok, ktoré dopomohli k momentálnemu chaosu.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Vaša veľká potreba posunu v živote vás tlačí k tomu, že už chcete mať všetko za sebou a tešiť sa z dosiahnutého. Pozor na netrpezlivosť. Ide o to, aby ste robili v správnom čase správne kroky, a to si vyžaduje veľkú koncentráciu.

Láska: Vo vzťahoch naďalej pretrváva príjemné obdobie. Láska a všetky jej podoby sa vám ukazujú a záleží na vás, či sa do nej ponoríte alebo budete stáť bokom. Hlavne vybrať si to, po čom túži vaše srdce.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Obdobie, ktoré vám prinesie možnosti uplatniť svoju hravosť, ale aj schopnosť kombinovať rôzne možnosti tak, aby ste mali z nich úžitok. Vy teraz dokážete spojiť aj to, čo sa iným nepodarilo.

Láska: Vo vzťahu sa bude čistiť a upratovať. Môže sa to zaobísť bez veľkých hádok, ak dokážete presvedčiť partnera, že aj v prístupe k nepríjemným záležitostiam môžete použiť iné spôsoby riešení ako doteraz.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Ak ste sa minulý mesiac pustili s vervou do práce a hlavne do novej práce, potom ste určite na najlepšej ceste k dostatočne zaujímavému zisku. Pravdepodobne sa ukáže aj taký, ktorý ste neočakávali, a to by vás malo ešte dlho držať nad vodou.

Láska: Aj tu sa udejú určité zmeny. Pravdepodobne stojíte pred nejakou skúškou, ktorá overí vaše dobré aj horšie stránky, a nakoniec najviac získate vy vlastným sebapoznaním. Trošku zložité obdobie, ale významné.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Čas na to, aby ste sa zo svojej ulity smútku a uzavretosti (ak ste v nej) vybrali von a otvorili sa ľuďom, ktorým na vás záleží. Ak – naopak – ste teraz tými, ktoré dokážu druhým vyčarovať úsmev na tvári, potom to využite všade, kde sa dá.

Láska: Udalosti sa hýbu zrazu veľmi rýchlo a možno ani nestíhate všetko vnímať. Neskúšajte do toho príliš zasahovať a nechajte veci, nech sa dejú. Tomu dôležitému sa aj tak nevyhnete a určite si to všimnete.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: V tomto období vás bude zamestnávať pojem sloboda. Čo to vlastne vo vašom živote znamená, ako ju žijete a či náhodou nemáte o nej skreslené predstavy. V každom prípade by vám malo dôjsť, že sloboda nesie so sebou obrovskú zodpovednosť za seba.

Láska: Naplno vás zamestnáva rodina, jej dôležitosť a hlavne prostredie, v ktorom sa chcete cítiť ako kráľovné. Možno budete mať chuť usporiadať oslavu v domácom prostredí spoločne s partnerom a užiť si spoločnosť.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Rýchla doba so sebou nesie rýchle zmeny. Asi ste v prvých radoch, a preto vám nie je veľmi veselo. Má to aj pozitívne stránky, ktoré by ste mohli vziať do úvahy. A to je napríklad adaptabilita a vyjasnenie, čo vlastne naozaj chcete.

Láska: Vo vzťahu máte teraz viac istoty ako v iných oblastiach, a preto by bolo dobré spolupracovať s partnerom na tom, čo je pre váš spoločný život dôležité, a neprenášať do neho frustráciu z iných oblastí.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Aj vám ako optimistkám sa stane, že vás z niečoho pochytí smútok a nemáte chuť na nič. Nepokúšajte sa ho silou mocou potlačiť, a ak si to vyžaduje situácia, tak sa na chvíľu stiahnite z prvých radov a počkajte, až sa to upokojí. U vás to aj tak dlho trvať nebude.

Láska: Vo vzťahu môžete prejsť od pokušenia až ku hre s ohňom, preto pozor, s čím sa vlastne zahrávate. Nezabúdajte na mieru bezpečnosti.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Aj keď sa môžete väčšinou prejavovať ako prakticky založené osôbky neprejavujúce city, teraz sa udejú také udalosti, ktoré ani vám nedajú zostať nad vecou a neprejaviť svoje city. Práve takáto podpora od vás je teraz potrebná. Prejavte účasť, lásku. A môže byť aj bez slov.

Láska: Môže nastať určité ochladenie – buď pre málo spoločne stráveného času, alebo pre iné povinnosti, ktoré vám nedovolia naplno sa venovať jeden druhému. Možno práve tento čas overí váš vzťah a začnete byť pre seba vzácnejší.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Možno aj vás prekvapí, kde sa berie toľko energie, ktorá je hlavne pre druhých viditeľná už z diaľky. Použite ju hlavne pre svoje potreby a svoju prácu a dobre si rozmyslite, komu ešte ju venujete. Tak výkonné osoby sú veľmi žiadané, ale aj príliš využívané.

Láska: Ak ste v kríze, potom vám pomôže len zmeniť svoj pohľad na veci okolo vášho vzťahu. Ak sa držíte predošlých očakávaní, tak sa z miesta nepohnete.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Budete v strede diania a vo vzájomnom meraní síl, aby sa ukázalo, či ste vhodné na postavenie, v ktorom ste alebo nie ste. Pre vás bude záchranou, ak nepodľahnete panike, že nestíhate, ale vezmete to ako súťaž, kde vám samej ide o zistenie svojich možností a síl. Nechoďte na doraz.

Láska: Obdobie, keď váš jasný úsudok pomôže čeliť nedorozumeniam z toho, že sa niekedy javíte ako príliš nerozumné a fantazírujúce. Teraz ste ako ryby veľmi netypické a prejavíte sa prakticky a jasne. Tak do toho.

 

The Royal Castle - from Destruction to Reconstruction from Grzegorz Nowiński on Vimeo.

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania