Ing. Peter Hain, riaditeľ hotela Albrecht

Hotel Albrecht - Exkluzívne miesto na oddych, regeneráciu, obnovenie stratenej rovnováhy a harmónie. Rozhovor s riaditeľom hotela Albrecht Ing. Petrom Hainom.

Každý hotel má svoju atmosféru. Čím všetkým sa môže pochváliť váš hotel a čím je výnimočný pre vašich potenciálnych zákazníkov?

Hotel je výnimočný rodinnou atmosférou, čo už predurčuje samotná poloha v rezidenčnej štvrti, ubytovacia kapacita 12 izieb, reštaurácia a terasa s výhľadom do Horského parku, wellness, rokovací salónik a bezplatné parkovisko. Stáli hostia vravia, že ak by vstúpili do hotela so zaviazanými očami, určite by vedeli identifikovať, kde sú.

Patrí váš hotel skôr k tým klasickým alebo je ladený skôr moderne a progresívne? Čo ponúkajú jednotlivé izby?

Hotel je v historickej budove z roku 1928 a na hosťa dýcha atmosféra minulých dôb. Na druhej strane interiér je moderný a architektovi sa podarilo vhodne prepojiť 80-ročnú históriu s modernou a hlavne funkčnosťou, čo je z hľadiska prevádzky hotela veľmi dôležité. Aj preto slogan OLD NEW TRADITION. Určite stojí za zmienku, že architekt (Ing. arch. Ilja Skoček ml.) dostal ocenenie CE-ZA-AR 2009 (cena za architektúru) za rekonštrukciu historickej budovy. Izby ponúkajú v prvom rade komfort, dovolím si povedať, že máme jedny z najväčších TV plaziem v hotelových izbách v Bratislave, samozrejmosťou je wifi pripojenie, kvalitná kozmetika a minibar, ale pre hostí má určite väčšiu hodnotu servis a osobný prístup personálu.

Viac sa dočítate v májovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania