Horoskopy

Horoskop

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Ak ste minulý mesiac chytili príležitosť do rúk, tak sa teraz omnoho pokojnejšie vzdáte toho, čo sa končí, a máte pár záchytných bodov, ktoré môžete ďalej rozvíjať. Hlavne choďte ďalej iným spôsobom než doteraz a zmeňte aj svoj prístup.

Láska: Vzťah prechádza do jemnejšej a citovo bohatšej fázy. Každý konflikt budete pociťovať osobnejšie, no zároveň budete citlivejšie k partnerovi aj v tom pozitívnom smere.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Kým minulý mesiac šlo v práci skôr o súťaž, teraz sa situácia pritvrdzuje a začínajú sa používať nekorektné spôsoby boja o postavenie. Každému sa však vráti presne to, čo použije, i keď to trvá niekedy dlhšie.

Láska: Partnerské ovzdušie môže byť častejšie než inokedy ovplyvnené príjemnými udalosťami, ale aj vašou snahou o harmonické a dobré spolužitie, ktoré stojí aj na ochote využívať svoje dobré vlastnosti v prospech vás oboch.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Teraz predovšetkým počúvajte svoju intuíciu a hlavne vtedy, keď vás požiadajú o pomoc. Pozorne počúvajte, o čo vás žiadajú, a dajte si čas na odpoveď. Predovšetkým ide o vašu spokojnosť s rozhodnutím, ktoré následne urobíte.

Láska: Postupne sa realizuje vaša koncepcia vzťahu a určite už máte akú-takú istotu v niektorých podstatných veciach. Len aby ste v realistickosti nezabudli, že vzťah nie je iba dobre vykalkulovaná položka vašich ziskov.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: V práci vám zrejme bude chýbať potrebný optimizmus na to, aby ste zvládali nepríjemnosti, ktoré sa okolo vás dejú. Nejde o prikrášlenie, ale o potrebný odstup. Ako sa hovorí – kaša sa nikdy neje tak horúca, ako sa uvarí.

Láska: Naopak – vo vzťahu nájdete tú lepšiu stránku života a vyrovná sa tak osobný nekomfort v práci. Aj priatelia sú príjemným relaxom, len s nimi neriešte pracovné problémy.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Nie je v tomto období nik, kto by vás predstihol v priamom a jasnom postoji ohľadom pracovnej sféry. Ibaže by váš šéf alebo podriadení boli tiež v znamení leva, to by ste sa dostali do veľkého tlaku a zrejme aj do konfliktov. Postavte sa len za to, čo môžete podložiť vlastnými skúsenosťami, a dovoľte robiť chyby aj druhým.

Láska: Budete mať sklon riešiť svoju nespokojnosť a nezhody s partnerom veľmi rýchlo a nárazovo. Záleží na tvrdosti vášho partnera, či ustúpi, alebo sa pustí do boja. Len si uvážte, či vám to celé stojí za to.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: V pracovnej oblasti zrejme budete mať problém skoncentrovať sa na vecné aktivity a skôr sa dostanete do časového sklzu. Bude to vyžadovať sebakontrolu, aby ste sa opäť dostali do vhodného pracovného výkonu. Pre umelecké práce však prichádza tvorivá inšpirácia.

Láska: Vo vzťahu sa ukáže, kto z vás dvoch je viac ochotný učiť sa novým veciam a kto sa iba vezie bez akejkoľvek potreby niečo na sebe zdokonaliť alebo sa niečo naučiť od partnera.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Záleží na vašom zaujatí prácou, či si popri práci všimnete aj tých, ktorí s vami chcú uzavrieť konflikty, a či prijmete podávanú ruku na znamenie mieru. Je čas zažehnať nepríjemnosti z minulosti a pokračovať ďalej v priateľskejšom ovzduší. Urobte si na to čas.

Láska: Niečo dôležité vo vašom vzťahu sa konečne dostáva do polohy, keď si môžete pogratulovať k trpezlivosti a úspechu, pretože to dopadlo takmer podľa vašich predstáv. Hlavne nezabudnite poďakovať svojmu partnerovi a môžete to pokojne aj osláviť.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Vo vašom okolí sa zrejme nájde niekto, za koho sa chcete prihovoriť alebo koho chcete podporiť, lebo vidíte jeho potenciál, ktorý by bolo škoda zahodiť. Urobte to a spomeňte si, že aj vy ste v určitej životnej situácii potrebovali pomoc silnejšieho a skúsenejšieho.

Láska: Niekedy sa nevyhneme klamstvu alebo úprave reality, no v tomto období sa môžete zamotať do poloprávd až tak, že stratíte prehľad v tom, kto vlastne koho vodí za nos a kde už to nie je len polopravda, ale je to lož.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Určite sú ľudia, ktorí sa z vášho života vytratili a radi by ste ich zas videli. Možno ste niekomu z minulosti niečo dlžné. V každom prípade sa vracia minulosť v tom pozitívnom zmysle a je čas na oprášenie niektorých vzťahov alebo aj niektorých dávnych túžob.

Láska: Plno energie, vášne a chuti žiť a prežívať dni v spoločnosti milovaného človeka. Nedajte sa odradiť ostatnými a utekajte za svojou láskou.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Nie všetko sa vyvíja podľa vašich predstáv a stojí vás to veľa energie. Je dôležité nestratiť vôľu a chuť žiť. Čím skôr sa z tohto obdobia poučíte, tým skôr bude môcť prejsť do plnšieho a bohatšieho vnímania toho dobrého, čo okolo seba máte.

Láska: Naopak vo vzťahu sa to mení a dosť citeľne. Nemusíte mať strach, dajte tomu voľný priechod a neplytvajte energiou na udržanie predošlého stavu. Čaká vás niečo lepšie.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Dávajte si pozor na úskoky ostatných, ale aj na svoje vlastné. Práve teraz môžete odhaliť všetky tie hry a ilúzie, ktoré okolo vás vytvorili nie práve úprimní ľudia, a postaviť sa im čelom. No nemusíte pri tom každému vynadať, stačí, keď sa vhodne zariadite podľa seba.

Láska: Pomalšie tempo vo vývoji vzťahu vás môže znechutiť, ale aj tak to smeruje k tomu dobrému. Trpezlivosť je teraz pre vás veľkou devízou.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Obdobie, keď sa nie celkom viete orientovať vo faktoch a realite toho, čo sa odohráva. Hlavne sa postarajte o svoju dušu a o jej očistu, doprajte si pokoj a ticho, aby ste zregenerovali aj rozvírenú myseľ. Spomaľte tak, ako sa dá.

Láska: Aj vo vzťahu si budete musieť nateraz vystačiť s vlastnou prítomnosťou kvôli zaneprázdneniu partnera. Niekedy je veľkým prínosom uvoľnenie z ponorky, a keď to nebudete partnerovi vyčítať ako jeho nezáujem, pravdepodobne zas rýchlo k sebe nájdete cestu.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania