Mladá pleť v každom veku

Mladistvý vzhľad v každom veku je prísľub značky JUVENA. Názov JUVENA pochádza z latinského slova„juvenalis“ – mladistvosť. Už viac ako 50 rokov pôsobí JUVENA ako expert v omladzovacej starostlivosti. Kozmetické prípravky Juvena obsahujú unikátnu technológiu SkinNova SC Technology, ktorá podporuje činnosť vlastných kmeňových buniek, zdroja sviežej novej pleti v každom veku.

Salónny koncept JUVENA BEAUTY CREATION

Doprajte si salónne ošetrenie JUVENA a vyskúšajte 30-minútové ošetrenie Starter Treatment, ktoré vám umožní na vlastnej koži vyskúšať omladzujúce účinky prípravkov profesionálnej pleťovej starostlivosti značky JUVENA. Cena ošetrenia 33 €. Exkluzívne ošetrenie Master Treatment spočíva v luxusnej masáži s lístočkami 24-karátového zlata, ktorá nádherne rozžiari vašu pleť. Toto ošetrenie omladzuje a spevňuje pleť zvnútra a viditeľne zlepšuje jej kvalitu. Súčasťou ošetrenia Master Treatment od JUVENA sú zlaté lístky, akupresúra uší, masáž rúk a ramien či obklady očí a pier. Cena ošetrenia 99 €. Viac informácií o salónnych ošetreniach nájdete na www.fann.sk

Podeľte sa so svojimi pocitmi a názormi na krásu a vyjadrite svoj názor na skutočnú krásu ženy na www.glamour-co.sk/sortim/juvena, www.facebook.com  Pridajte sa k nám a poraďte, ako si udržať životný elán aj po štyridsiatke!

 

Patrí do vydania