Horoskopy

Horoskop

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Teraz je potrebné stabilizovať to, čo ste dosiahli, no zároveň usilovne pokračovať ďalej. Nejde o drinu bez výsledkov, ale o postupný rast, ktorý by sa mal prejaviť v hmotnej a finančnej oblasti.

Láska: Vo vzťahoch by ste mali zaznamenať úspech a vy budete tie, ktoré do nich budú investovať svoj záujem, energiu a ochotu ich ďalej posúvať dopredu.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Nazbierali ste dostatok vnútornej sily, teraz je potrebné naučiť sa narábať s mocou, ktorá z toho plynie. Nenechajte sa uniesť k manipulácii ostatnými. Veľmi rýchlo by ste prišli o svoju silu aj dobré meno.

Láska: Vo vzťahoch by ste mali odvážne zabojovať, či je to samotný partner, alebo vaše miesto v partnerstve. Slobodné dámy by sa práve teraz mali odvážiť získať toho, na kom im záleží.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Vám by sa malo veľmi dobre dariť a mali by ste takmer za pochodu zbierať zisky. O to viac nie je vylúčené pre tie z vás, ktoré ste doteraz vynakladali úsilie na vylepšenie svojho života aj práce, že sa popri tom na vás prilepí šťastie len tak, bez námahy.

Láska: Naopak, vo vzťahoch máte tendenciu dopredu sa vzdávať a hádzať flintu do žita. Či už sú to minulé skúsenosti, alebo znechutenie momentálnou situáciou, mali by ste zistiť, prečo si nechcete dopriať dobrý a vhodný vzťah.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Vy by ste si v tomto období mohli vydýchnuť, pretože sa blíži úspešné zavŕšenie niečoho, na čom ste dlho pracovali. Má to len jednu podmienku – vlastnú dôveru v seba a svoje schopnosti.

Láska: Vo vzťahu sa dočkáte vyjasnenia – či už sporov, alebo nejakého dlho sa ťahajúceho problému. Zistíte všetky okolnosti, ktoré sa doteraz utajovali alebo neboli také viditeľné. Môžete sa s konečnou platnosťou postaviť na stranu, ktorá je pre vás jasná.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: V tomto období sa hlavne v materiálnej a finančnej sfére nebudete cítiť dobre a miestami sa to prejaví na vašej nálade. Tá môže byť dosť deprimujúca aj pre vaše okolie. No kaša sa nikdy neje taká horúca, ako sa uvarí.

Láska: Vo vzťahu u vás môže dôjsť k náhlej zmene, ak ste mali na partnera príliš veľké nároky. Buď zo vzťahu odídete, alebo zmeníte svoje aktivity tak, že prenechajú každému z vás vlastnú zodpovednosť za svoje činy a povinnosti.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Ak sa venujete viacerým činnostiam a stále sa neviete rozhodnúť, ktorá z nich je pre vás prioritná, potom už dlho neotáľajte a vyberte si jednu najpodstatnejšiu. Inak sa vám rozsypú všetky stoličky, na ktorých striedavo sedíte.

Láska: Môžete si pripadať zbytočné, ale skúste sa zastaviť v tej všetkej hektike činností a potrebe byť všade a stihnúť všetko v rámci domácnosti a domova. Potom si možno všimnete, že váš kontakt ako dvoch milujúcich bytostí sa výrazne scvrkol.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Určitá časť vášho života je úplne v poriadku a ste presne tam, kde ste chceli byť. Nič to, že iné oblasti sú menej potešiteľné. Teraz je podstatné, aby ste ocenili práve to dobré a aby ste z toho vychádzali ďalej.

Láska: Vo vzťahoch nastoľte príjemnú atmosféru a postarajte sa o svoju pohodu, aby ste svojmu partnerovi mohli z nej kus venovať. Ak to čakáte od partnera, tak teraz čakáte márne.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Teraz je dôležité starať sa o všetko, čo je vám zverené do opatery a na používanie. Začnite od svojho tela, zdravia a pokračujte v domácnosti a práci. Neznamená to, že sa budete starať o druhých. Aj deti sa vedia postarať o veľa svojich vecí samy.

Láska: Vo vzťahu zrejme budete vnímať určitú presýtenosť stále tými istými rituálmi a zvykmi. Aj to sa stáva, a keď naberiete zasa chuť, tak si nájdete spôsob, ako to celé oživiť.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Máte určite čo rozdávať a to najpodstatnejšie je váš entuziazmus a zapálenie pre spoluprácu s druhými. Tam ste tou najaktívnejšou zložkou, a preto je dobré ju použiť a inšpirovať tak svoje okolie. Je to bez násilia a veľmi príjemné pre druhých.

Láska: Obdobie nových možností, prírastkov a rozvoja. V každom prípade na konci mesiaca už budete vedieť, čo je to nové, čo vstupuje do vášho vzťahu. A pomaly sa na to pripraviť.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Vás zrejme pochytí dosť silná potreba zmeniť chod vecí, pretože už toho máte dosť. Môže sa stať, že kvôli vášmu spravodlivému hnevu použijete príliš tvrdé zbrane, a mohlo by sa to skončiť veľkými konfliktmi.

Láska: Mali by ste mať pomerne jasno v tom, čo pre vás vzťah, v ktorom žijete, znamená a že sa dostal do fázy, keď sa dosť dobre poznáte a určitý proces je dokončený. Žeby vás už nemalo čo prekvapiť?

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Určitá časť vašej bytosti, ktorá je dosť odlišná od prirodzenosti vodnára, vystupuje na povrch. Je to vaša citová zložka, ktorú by ste mali prejaviť láskou k tomu, čo robíte rada a čo napĺňa vaše srdce pokojom a radosťou.

Láska: Skúste sa pozrieť na svojho partnera a zistiť, čomu vás práve tento človek učí a čím vás vzťah s ním obohatil. Možno to bude pre vás zaujímavou inšpiráciou.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Trošku náročnejšie obdobie, pretože vyžaduje dosť veľkú dávku tvorivosti – v zmysle aktívne sa podieľať na udalostiach, ktoré formujú vašu prítomnosť, ale aj mať ciele, ktorým musíte vytvoriť podklad na realizáciu.

Láska: Ste teraz hybnou silou vzťahu a máte aj konkrétnejšiu predstavu, kam by mal smerovať a ako by to malo fungovať. Prejavte svoju akčnú stránku a ukážte, že sa s vami dá žiť aktívny život.

 

Patrí do vydania