Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Hrozí vám vyčerpanie mentálne aj energetické. Hoci máte pocit, že sa nijako nemôžete uvoľniť z toho, kde ste zainteresované, mali by ste aspoň spomaliť. Myslite na svoje zdravie, nech neprežijete začiatok roka v posteli s chorobou.

Láska: V partnerskom vzťahu prehodnoťte mieru angažovanosti a vytvorte rovnováhu medzi dávaním a braním. Pokiaľ nemáte reakciu od partnera, zrejme je niečoho príliš. Čoho, na to už musíte prísť samy.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Dostávate sa do nepríjemného tlaku, ktorý vás má upozorniť na blížiaci sa koniec niečoho. Mohlo by ísť o zmenu zamestnania alebo úplne nový smer, ktorým by ste sa mali pustiť v práci či pri uplatňovaní svojich schopností.

Láska: Vo vzťahu je to o vašej otvorenosti k partnerovi. Prejavte sa také, aké ste, bez predsudkov a strachu. A ak potláčate svoju osobnosť, potom je načase s tým prestať. Všetko s mierou. Tak vám bude lepšie.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: V pracovnej oblasti sa dostanete ďalej, keď zameriate svoju pozornosť na kolektív a jeho stmelenie. Doriešte nezhody a zakopte vojnovú sekeru. Bez ľudí toho veľa nedosiahnete, hlavne ak ste vo vedúcej pozícii. Vy máte na to dosť informácií aj skúseností.

Láska: Ak teraz dokážete prestať s výčitkami a vyratúvaním, čo všetko ste pre partnera urobili a čoho ste sa vzdali, a pozriete sa na vzťah z odstupu, možno v ňom nájdete hlbší význam. A zistíte, prečo ste vlastne spolu a čo ste sa naučili.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Ak pred vami stojí rozhodnutie, ktoré vám zmení život od základu, pripravte sa aj na strach, ktorý každá veľká zmena so sebou prináša. Je to prirodzené a prekonáte ho. Čaká vás sloboda, ktorú si možno ešte neviete predstaviť.

Láska: Hovorte, hovorte, hovorte. O sebe, o tom, čo prežívate, o tom, čo vás bolí, aj o tom, čo cítite k partnerovi. Dlho nevyslovené vety môžu teraz rozložiť vaše spolužitie. Naopak, komunikácia veľa objasní.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Aj vy stojíte na prahu zmien. Sú o tom, že sa rozpadávajú nepotrebné a pomaly aj mŕtve piliere vášho života, ktorých sa už iba vy neviete pustiť. Uvoľnite sa zo záväzkov, čo nemajú žiadny význam, iba ak trápenie.

Láska: Ste obrovským pokladom pre váš vzťah a teraz ide o to, či si viete ako kráľovné užívať patričnú úctu, alebo zatienite svojho partnera svojím egom a zničíte tú nádheru, ktorou ste.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Oproti iným znameniam máte teraz omnoho viac vitality, ako by ostatní od vás očakávali. Buď dostanete úžasný nápad, alebo prekvapíte a predbehnete kolegov svojou výkonnosťou. Máte dosť síl temer na všetko, do čoho sa pustíte.

Láska: Dajte si pozor, aby ste rozlišovali vo svojom vzťahu, kedy ide o manipuláciu a kedy o spoluprácu. Spôsob, akým chcete partnera doviesť k vám stanovenému výsledku, sa vám vráti.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Pravdepodobne vás zasiahne udalosť, v ktorej vám nezostane nič iné, iba sa bezmocne prizerať a skonštatovať – áno toto sa stalo. Nebojujte, ale to prijmite. S niektorými udalosťami v živote sa totiž nedá nič iné urobiť.

Láska: Celkom dobre sa teraz môžete naladiť na partnera a dalo by sa povedať, že je to príjemné obdobie porozumenia bez slov. Predovšetkým pre čerstvo zaľúbené.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Pre vás je toto obdobie plné aktivity, entuziaz­mu, ale aj schopnosti viesť ostatných. Ujmite sa kormidla a nadchnite svojím nadšením ostatných okolo vás. Budú to potrebovať.

Láska: Tie z vás, ktoré ste sólo, máte šancu nájsť alebo stretnúť muža, ktorý vás obohatí. Záleží, samozrejme, na vašej predstave bohatstva a na nárokoch. V každom prípade sa dívajte okolo seba a vnímajte, aké bohatstvo okolo seba máte.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Systém a zásady, ktoré dodržiavate, vám zabezpečujú celkom slušnú prosperitu. Samozrejme, nie všetky z vás sú na tom takto a pre niektoré by bolo vhodné stanoviť si určité pravidlá a dodržať ich v rámci vytvorenia pevného základu,ak vám chýba.

Láska: Mali by ste posunúť vzťah na pevnejší základ a mnohým z vás pomôže jasné vyjadrenie alebo priama otázka partnerovi. Ide viac o praktické ako o citové záležitosti.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Prekypujete energiou a hlavne hodnotnými náhľadmi do situácií okolo vás. Keď to obohatíte o svoj osobný prístup k ľuďom a o záujem pohnúť sa dopredu, získate veľa prívržencov a spolupracovníkov.

Láska: Aj vo vzťahu máte navrch, najmä v momentoch, keď partner stráca rovnováhu a prehľad. Môžete mu dodať sebavedomie a vhodne mu poradiť. Len sa nenechajte do toho príliš citovo vtiahnuť, čo však nebude jednoduché.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Pre vás je toto obdobie prípravou na cestu.Buď sa odhodláte k samostatnej práci, odídete do zahraničia, alebo si zvolíte svoju vlastnú „cestu“ – veľmi nezvyčajnú. Dobre sa zásobte všetkým, čo na nej budete potrebovať.

Láska: Môžete si teraz pripadať ako pustovník. Široko ďaleko nik, kto by vnímal to, čo vy, alebo chcel to, čo vy. Doprajte si chvíle osamote, i keď vás budú vaši priatelia lákať do spoločnosti. Čas pre seba vám dá teraz viac ako prítomnosť kohokoľvek iného.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Vaše krátkodobé ciele sa napĺňajú a je čas stanoviť dlhodobý cieľ. Okolnosti vás tlačia k budovaniu niečoho trvalého a nastavenie toho, pre čo vlastne chcete žiť ešte niekoľko desaťročí.

Láska: Vo vzťahu sa ukazuje, ktoré vaše nároky boli príliš veľké a čomu ste podriadili svoj partnerský život. Môže byť všetko v poriadku a keď cítite sklamanie, nikdy nie je neskoro svoje očakávania zmeniť podľa reality.

 

Patrí do vydania