Silvia Paldia: Zmysel svadobného dňa...

Táto príjemná mladá dáma má závideniahodnú prácu: pomáha mladým párom zorganizovať a vychutnať si jeden z najkrajších momentov v živote. Svadobný deň.

Máte prácu, o ktorej mnohé ženy snívajú. Ako ju vnímate vy?

V tejto práci sa stretáva všetko, čo som kedy rada robila a chcela robiť. Je zábavná, je živá, tvorivá, ale zároveň v nej výborne využijem organizačné sklony. Obklopujeme sa krásou, šťastím, láskou... Je to povznášajúca profesia, som za ňu vďačná.

Ako sa cítite na svadbe, na ktorej nie ste pracovne?

Asi viem, na čo narážate! (smiech) Trošku profesionálnej deformácie pociťujem – nedokážem si nevšimnúť, keď čosi nefunguje, ako by malo. Nemôžem si pomôcť, mám oči všade. Úprimne, profesionálnu organizáciu svadby odporúčam každému, nielen ľuďom s veľkým rozpočtom. Aby to bol naozaj váš „lovely day“. 

Prezraďte nejaké romantické miesto ideálne na svadobné fotografovanie. Iste ich poznáte stovky.

Záleží na vzťahu tých dvoch, na koncepte svadby... Malebná je napríklad Letná čitáreň u Červeného raka pod Michalskou bránou v Bratislave. Alebo gabčíkovská Danubiana s modernými skulptúrami v záhrade a vodným dielom v pozadí. Obľúbenou klasikou je a vždy bude staré mesto, ale lákavé sú aj nové nábrežné promenády. Párom, ktoré rady experimentujú, však vieme vymyslieť aj celkom uletené fotenie s exotickými rekvizitami. Stačí chcieť.

Viac sa dočítate v septembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania