Horoskopy

 

lnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Teraz sa ukáže, ako narábate so svojou silou a čo všetko na svojej ceste vpred ,,prevalcujete“. Mladšie devy sa až tak na druhých ohliadať nebudú, no staršie dámy už majú overené, ako ísť vpred s ozajstnou silou osobnosti.

Láska: Vo vzťahoch to bude skúška vašej trpezlivosti, ale aj správnej miery. V srdcových záležitostiach budete oveľa jemnejšie a tolerantnejšie aj bez potreby víriť kalné vody. Pokojne si teda užite leto.

 

 Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Vhodné je venovať sa svojmu vnútornému rozvoju a kultivovaniu duševného potenciálu. Zrejme si práve teraz uvedomíte pominuteľnosť mnohých vecí a začnete sa viac zaoberať zmyslom svojho života a všetkého snaženia.

Láska: Všetko, čo sa týka vášho vzťahu a partnerstva a toho, čo ste spoločne vytvorili, bude teraz omnoho dôležitejšie ako zbytočné spory o to, kto má alebo nemá pravdu. Mať miesto, kam patríte, a rodinné zázemie je neoceniteľné bohatstvo.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Budete sa musieť s niekým alebo niečím nadobro rozlúčiť. Možno urobíte to zásadné rozhodnutie vy, možno ten druhý. Bude vás to stáť trochu bolesti, ak si ju pripustíte, no rozhodne to bude menej bolieť, ako keby ste naďalej vo vzťahu zotrvali.

Láska: Aj keď ste ubolené alebo smutné, máte vedľa seba človeka, ktorý pevne stojí pri vás. Možno ste si ho ani nevšimli alebo to už beriete ako samozrejmosť. Ak je to váš momentálny partner, o to lepšie. Nemusíte chodiť s poďakovaním ďaleko.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: V tomto období si dajte záležať na tom, aby ste každú zmluvu a dohodu, ktorú uzatvárate, poriadne preverili. Spoľahnite sa radšej na seba, a ak nemusíte, nenechajte vo svojom mene rokovať nikoho. V rámci dovolenky pozisťujte všetko, čo sa dá, o mieste, doprave a službách.

Láska: Stojte pevne nohami na zemi. Neznamená to, že nemôžete mať sny a túžby, ale iba to, že ak dokážete vidieť partnera takého, aký je, naplánujete si dovolenku a leto podľa toho, čo je možné, a nebudete smútiť pre nenaplnené túžby.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Ocitnete sa v situá­cii, keď vaša ostražitosť bude malá a naletíte na výhodné podmienky. Budete sa z toho chcieť vyvliecť a zrejme to nepôjde priamou a čestnou formou. Použite lesť tak, aby ste sa príliš nezamotali.

Láska: Príjemné leto, ktoré aj vašej osobnosti dodá šarm, a preto si nebudete lámať hlavu starosťami, ale dokážete užívať spoločné chvíle. Veľká možnosť zaľúbiť sa a nájsť spestrenie na voľný čas.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Nebudete sa nudiť. Rátajte so zmenou, ktorá vám otvorí oči a prinesie nové riešenia. Jedno z nich môže byť skončenie toho, na čo ste si už zvykli, ale čo vám vzalo slobodu a rozlet. Len či budete mať odvahu sa do toho pustiť?

Láska: Radšej sa na chvíľu jeden od druhého vzdiaľte, aby ste mali čas usporiadať si svoje myšlienky, ale aj oddýchnuť si od seba. Možno bude stačiť dovolenka osamote a po návrate už bude iná atmosféra.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Ak v tomto období poľavíte v práci a zorganizujete si ju tak, aby vás príliš nevyčerpávala, nebudete vás natoľko mrzieť, keď vám na dovolenku zostane menej času, ako ste pôvodne plánovali.

Láska: Budete mať viac starostí s chodom domácnosti, pretože partner bude z nejakého dôvodu menej prítomný, a tak budete na väčšinu rozhodovaní sama.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Cez leto by ste mali byť dobre naladené a čas dovoleniek vo vás vyvolá tú správnu oddychovú náladu, ale aj chuť organizovať voľný čas pre priateľov alebo spolupracovníkov. Získate tak lepšie pracovné aj priateľské vzťahy.

Láska: V partnerskom vzťahu môžete prežívať príjemné obdobie vzájomnej pozornosti, štedrosti a ochoty spolu podnikať rôzne aktivity. Kiež by ste mali rovnako aktívneho a dobrodružne ladeného partnera.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Pre vás bude toto leto veľkým prínosom. Dozviete sa mnoho potrebného pre svoju kariéru a prácu. Objavíte v sebe ďalšie zručnosti a danosti, ktoré veľmi dobre zapadnú do toho, čo sa pred vami rozvinie. Nechajte sa inšpirovať.

Láska: V partnerskom vzťahu sa vyjasní. Vyplávajú na povrch aj skutočnosti, ktoré sa z nejakého dôvodu držali v tajnosti. Ako s nimi naložíte, je na vás, no rozhodne vám pomôžu zistiť, na čom ste.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Pred odchodom na dovolenku dokončite všetky pracovné úlohy, aby nezostala ani jedna zámienka pre ľudí, ktorým ležíte v žalúdku. Mohli by vašu neprítomnosť využiť a návrat z dovolenky by bol dosť frustrujúci.

Láska: Vo vzťahu ste tou, ktorá má veľa energie a dokážete zaujať svojou ohnivosťou, aktivitou a múdrosťou. Doprajte si dobrodružstvo vo dvojici a aktívny oddych.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Aj keď ste znamením, ktoré udržuje odstup a nadhľad, v tomto období si dávajte pozor, aby ste nepodľahli vlastnej ilúzii, ktorú ste vďaka svojmu postoju samy o sebe v očiach druhých vytvorili. Pracovné záležitosti sa pohnú iným smerom, ako ste očakávali.

Láska: Myšlienky, ktoré vyvolá komunikácia s partnerom, vás rozladia a neustálym prehodnocovaním si znepríjemníte spoločný život. Tentoraz je pravda niekde inde a to, čo cítite alebo necítite k partnerovi, je dôležitejšie ako to, čo si myslíte.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: V pracovnom procese sa dostanete do fázy, keď sa budete rozhodovať, či vám stojí za to zotrvať, alebo si dať aspoň pauzu (poriadnou dovolenkou) a v pokoji uvážiť svoje ďalšie kroky k väčšej sebestačnosti.

Láska: Láskyplné obdobie prajúce novým plánom a možno aj ďalším prírastkom do vašej rodiny. Rodina hrá teraz prím a čas prežitý s ňou vás obohacuje.

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania