Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: Výsledky minulomesačnej práce sa ukazujú pozitívne. Iba ak ste sa so všetkým morili samy, môžete sa dostať do bodu, keď potrebujete uhol pohľadu niekoho iného, aby ste sa pohli ďalej. Požiadajte o radu, keď treba.
Láska: Vo vzťahu by malo byť pokojnejšie obdobie. Partner by mohol byť vašou veľkou inšpiráciou, aby ste rozvíjali to dobré vo vás. Takisto ho môžete podnietiť aj vy, aby sa vaše súžitie rozvíjalo. Vzájomná podpora vám prinesie veľký úžitok.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Stretnete sa s kritikou alebo posudzovaním vašej osoby a preto sa potrebujete ozbrojiť nadhľadom a čo najväčším pokojom. A možno sa vám vráti iba to, čo sama odsudzujete alebo kritizujete. Využite šancu prekonať to a poučiť sa.
Láska: Vo vzťahu sa teraz hodí plánovať ďalšie kroky do budúcnosti. Takisto sa dostanú do popredia financie a všetko, čo s nimi súvisí, aj váš materiálny komfort alebo nedostatok.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Po dvoch tvrdších mesiacoch prichádza uvoľnenie, a keď „nebudete tlačiť na pílu“, tak si to užijete. Nie je to o ľahkovážnosti, ale o miernosti a splývaní s prúdom.
Láska:Vy by ste mali tento mesiac iniciovať zmeny v rozdelení aktivít, ktoré sa týkajú domácnosti a každodenného života doma. Ide predsa o komfort vás všetkých (vrátane detí), tak s chuťou do toho, nech máte každý svoje miesto, veď sa navzájom potrebujete.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Máte pocit, že ste presne na tom mieste, na ktorom máte byť? Potom ste požehnaním aj pre druhých. Ak to stále nie je ono, je čas vziať iniciatívu do svojich rúk a chopiť sa príležitostí, ktoré vám tento mesiac padnú k nohám.
Láska:Náladovosť vás môže vrhnúť do ostrého konfliktu s partnerom. Ak potrebujete vyventilovať emočný pretlak, riešte to pohybom alebo fyzickou prácou. Potom sa prakticky zamyslíte a hneď bude lepšie.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Niečo, čo nevyšlo podľa vašich plánov, vás natoľko zaskočí, že aj váš optimizmus dostane na frak. Prestaňte sa neustále bičovať negatívnymi myšlienkami a venujte sa cvičeniu alebo pohybu na čerstvom vzduchu. Vaša myseľ potrebuje oddych. Príroda je teraz najlepším liekom na unavenú myseľ.
Láska: V tomto období sa radšej zamerajte na udržanie rovnováhy síl vo vzťahu a určite sa nad ním nezamýšľajte. Teraz je najdôležitejšie žiť prítomnosťou bez unikania do minulosti a bez vyťahovania starej bolesti.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Postarajte sa o zabezpečenie finančnej a materiálnej stránky svojho života. Ubezpečte sa, že máte pod kontrolou to, na čom vám záleží, a trochu šetrnejšie narábajte s peniazmi.
Láska: V tomto období sa venujte tým, ktorí vás majú radi, a nelámte si hlavu nad tými, ktorí pre vás nemajú pochopenie. Zistíte, že máte okolo seba milujúcich ľudí a viac ako inokedy vás to bude tešiť. Aj partner by vás mal vnímať citlivejšie, pokiaľ mu dáte najavo, že oňho stojíte.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: Úspech a zisk je nablízku. Rozšírte svoje pracovné vzťahy, potrebujete kontakt s mnohými ľuďmi. Pýtajte sa na to, čo potrebujete vedieť, a zaujímajte sa o všetky možné alternatívy. Určite nájdete ďalších ľudí, pre ktorých ste potrebné a dôležité tým, čo viete.
Láska:Partnerský vzťah sa môže dostať do úzadia. Buď vám naň nezostáva toľko času pre iné povinnosti alebo je momentálne zaujímavejšia iná časť vášho života, ktorej sa chcete venovať naplno. Možno to partner pochopí.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Malo by sa vám dariť prekonávať prekážky a vlastné zábrany. Prirodzenosť je to, čo vám pomôže, veď ďalej sa už nevydržíte pretvarovať. Môže to priniesť aj komické situácie a v práci hodne prekvapení.
Láska : To, nad čím teraz rozmýšľate v súvislosti so svojím partnerom, je diametrálne odlišné od obdobia v marci. Práve teraz by ste mali rozvíjať všetky pozitíva vášho vzťahu a hovoriť s partnerom jasne a zrozumiteľne.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Máte dostatok energie na to, aby nikto vo vašom okolí nemal pochybnosti o vašom nadšení a vášni k životu. Ak ju samy necítite, potom treba dosť poopraviť váš pohľad na okolnosti, ktoré formujú váš momentálny život, a nájsť to, čo vás skutočne napĺňa chuťou žiť a tvoriť.
Láska: Žeby ste konečne našli toho pravého? Šťastiu treba podať ruku a vykročiť. A k tomu svojmu máte teraz blízko. Možno bude šťastím už len to, že pripustíte nový pohľad a nové hodnoty partnerstva, ktoré sa ukazujú pre vás veľmi dôležité.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Budete mať sklon všetko až príliš analyzovať, kým sa nedostanete na hranu, keď začnete pochybovať o správnosti akéhokoľvek riešenia. Odložte aspoň na chvíľu to, čo sa tak horúčkovito snažíte „dobre“ rozhodnúť. Niekedy sa, jednoducho, nedá vrátiť späť a vybrať si inak.
Láska: Naopak, vo vzťahu je to o veľkej vášni a vitalite a analýza vôbec nepríde k slovu. Skĺbte v sebe teda tie dve rozdielne časti – rozumovú a vášnivú a spojte ich tak, aby spolupracovali. Vy si spôsob nájdete.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: Čas na spomalenie, ale aj na umiernenie svojich nárokov a požiadaviek. Nechajte niečo voľne plynúť a nezasahujte do všetkého, čo sa vás týka. Kým sa viac vykryštalizuje situácia, o ktorú máte záujem, postarajte sa o svoju fyzickú schránku a zdravie.
Láska: Obdobie vyslovene plné lásky, zamilovanosti a túžby byť s tým, komu ste urobili miesto vo svojom srdci. Ostáva už iba priať, aby vaša láska bola opätovaná, a vo väčšine prípadov by to tak malo byť. Čo dáte, to dostanete.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Tento mesiac vám nezostane čas na žiadne snívanie a realita bežných dní vás naplno zamestná. Povinností bude neúrekom a bude na vás, ako si rozdelíte energiu a či vám to neprerastie cez hlavu. Náročný mesiac – no o to viac si potom vychutnáte dovolenku.
Láska: Vzhľadom na uvedené, budete mať pocit, že romantika a neha sa vám kdesi vytratili. Môže vám to pripomenúť obdobia, keď ste pochybovali o partnerovi alebo o sebe. Nezúfajte. Je to len stres z množstva povinností.

Autor: 
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania: 
Jún 2010